Korak ispred!

Skinula je 65 kilograma i planira još, a evo šta joj je Saša Popović obećao kada dođe do cilja…

Nakon što je odstranila 75 odsto želuca, takmičarka “Zvezda Granda” smšala je čak 65 kilograma. Kako i sama kaže, sada se konačno osjeća svojom, a njen suprug ne može da vjeruje da sada ima “mršavu” ženu.

Vrhunskog je glasa, ali članovi žirija često komentarišu njen fizički izgled i kilažu. Stoga je odlučila da se promijeni i tako ne dozvoli da joj karijera ne promakne.

“Čudan je osjećaj, sve što radim je skroz drugačije. Prvo mogu da nađem garderobu a ne da mi prodavačice kažu da tu nema ništa za mene”, kaže Krstinja za grand.online.

“Šezdeset i pet kilograma manje uticalo je i na posao kojim se bavi, s obzirom na to da pjevanje zahtjeva višesatno stajanje pa i đuskanje. Olakšalo mi je i posao a i svakodnevne aktivnosti”, ispričala je takmičarka.

Nakon što joj je odstranjeno 75 odsto želudca, prepisana joj je i posebna ishrana, pa sada jede samo voće, povrće i čorbice.

“Pojedem nešto što odstupa od moje ishrane, ali je poenta što mogu samo 3 zalogaja i sita sam narednih 5,6 sati”, otkrila je Krstinja za grand.online.

Krstinja planira da smrša još 25 kilograma, a šta joj je čelnik Grand produkcije Saša Popović obećao?

“Ukoliko budem imala viška kože prilikom dodatnog mršavljenja, Saša Popović mi je obećao dr Đokovića koji je stručnjak u uklanjanju viška kože. Mada se nadam da neće biti potrebe za tim, jer planiram i da vježbam”, rekla je takmičarka.

(Prva.rs)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *