Korak ispred!

Sestra Igora Kojića napokon odgovorila Severini nakon silnih uvreda! Evo šta je uradila…

Severinu na Instagramu prati samo i dalje zvanični suprug Igor.

Raskol u porodici Kojić-Vučković traje već izvjesno vreme zbog toga što Severina i Igor više nisu u ljubavi kao prije.

Nakon svađe u Beogradu prošlog proljeća, za vrijeme vanredne situacije, pjevačicu su na društvenoj mreži otpratili svekar i svekrva Dragan Kojić Keba, njegova supruga Olja, a odmah za njima i zaova Nataša.

Taša je, kako Kurir saznaje, snajki zamerila to što je uvredila njene roditelje i zbog toga je riješila da sa njom prekine svaki kontakt. Kojićevoj nasljednici je navodno zasmetalo to što je snajki godinama cijela porodica pružala podršku u teškim trenucima, naročito u borbi za starateljstvo, a ona to, kako Nataša smatra, nije znala da cijeni, pa je Olji i Kebi čak i prebacivala neke stvari, što je njihovu kćerku zaboljelo. Zbog brata je trpila provokacije upućene njenim roditeljima, ali kada je shvatila da Seve sa Igorom više nije u ljubavi i da je njihov brak pred razvodom, riješila je da je totalno izbaci iz svog života.

Navodno ju je blokirala na mrežama, Skajpu, ali i odbila njene telefonske pozive i poruke. Inače, Severinu na Instagramu prati samo i dalje zvanični suprug Igor, iako mediji u Hrvatskoj prenose da ga nisu videli više od pola godine, tačnije otkako se pevačica poslednji put vratila iz Beograda, a to je bilo u junu prošle godine. Kojićevi nisu jedini s kojima je Seve u svađi. Na Instagramu je više ne prati ni Lepa Brena, njihova prva komšinica na Bežanijskoj kosi, a ni Ana Bekuta. Obje pjevačice su bile na Severininoj i Igorovoj svadbi, pre šest godina i pratile su se na društvenim mrežama.

Podsjetimo, Kebina ćerka, koja živi i radi u Americi, tačnije u Los Anđelesu, zbog toga što želi da postane američki državljanin ne može da napusti SAD, ali je nekoliko puta ugostila brata i snajku. Ona je Severini ispunila i veliku želju i upoznala je sa slavnom holivudskom zvezdom, glumcem Entonijem Hopkinsom.

Izvor: Krtice.net

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *