Boom Portal

Korak ispred!

Seka Aleksić skinula deset kilograma i donijela odluku preko noći da se ošiša

Seka Aleksić zablistala je u novom izdanju, koje je oduševilo sve prisutne.Seka je nastupila na jednom beogradskom splavu, i tom prilikom se odlučila za crno-bijelu odevnu kombinaciju, koja joj je dobro pristajala, a tom prilikom je otkrila kako je smršala 10 kilograma.

Uopšte nisam planirala da se ošišam. Došlo mi je. Dopao mi se ovaj autfit i zamislila sam se sa ovakvom frizurom i poželjela sam kratku frizuru, dosadila mi je kosa – otkriva Seka.

Mnogi su komentarisali da nikad lepša nije bila, dok je ona pripadnicima sedme sile otkrila da je smršala čak 10 kilograma.

 Zdrava ishrana, to nisu nikakve dijete, jedem pet obroka dnevno. Veljko jede sve što ostane, ali samo zdravo. Najveći moj problem je što sam ja kuharica, domaćica koja kuha i mijesi i onda jednostavno sam pretjerala u jednom momentu. No, to se kod mene često dešava – dodaje Aleksićeva.

– Ja da vodim finansije ja bih davno propala. Moj muž je zadružen za to. Da li se isplati? Pa ako želim da nastupam, ja moram da izdajem pjesme. To je posao, to je obaveza. Za Novu godinu sam u Beogradu, izdaću jednu novu pjesmu pred Novu godinu, a možda i  album – otkirla je Seka u emisiji “Premijera”.

(Express/Kurir)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *