Korak ispred!

Sedam znakova da ste vi i vaš partner stvarno zaljubljeni

Nije lako prepoznati znakove da ste u vezi u kojoj vam je uzvraćena ljubav, ali ako vam je ugodno dok ne radite ništa i osjećate se sigurno uz partnera – to je to.

U fazi kad još pomalo ‘hvatate’ i vlastite znakove da ste se zaljubili, kao i znakove druge strane da joj se sviđate. Svi smo različiti i nije ih lako prepoznati, ipak postoje neki univerzalni znakovi na temelju kojih ipak možete znati da je to ljubav.

Ne razmišljate više o bivšem/oj

Ako nedavno niste ni pomislili na to kako vas je bivša/i ostavio bez riječi, niste imali potrebu da im po nekoliko puta na dan pregledavate profil i povežete se sa svim novim prijateljima s kojima su se on/ona umrežili – stvari su prilično jasne. To znači da vas prošlost više ne zanima, da ste se okrenuli stvaranju uspomena s novom ljubavi.

Sve vas podsjeća na partnera

Spremate se uzeti meni u restoranu, pa se raznježite jer je to partnerov omiljeni meni? Obukli ste crne hlače i odmah se sjetili da ste ih nosili i na prvom spoju? Sve su to znakovi da ste nepovratno – zaljubljeni.

Nije vas briga za natalnu kartu

Naravno, korisno je znati kako su partneru posložene zvijezde, ali ako se ne opterećujete znakom, podznakom, i sličnim detaljima, već vam je dovoljno to što ste zajedno, to je dobar znak.

Ne zanima vas stara ljubav

Slučajno se dogodi da baš svaki put kad krenete dalje u životu vaš bivši to nanjuši i želi vas ponovno vezati za sebe, ali ako ste ovog puta potpuno nezainteresovani čak i za razgovor o tome – ljubav je u zraku.

Ne osjećate strah da će vas povrijediti

Puno puta ljudi misle da osjećaj da bi mogli biti povrijeđeni u vezi znači da im je stalo. To je možda istina, ali to nije ljubav. Niko ko vas voli neće htjeti da se osjećate nesigurno i u strahu da će vas povrijediti.

Osjećate se super

Veze zahtijevaju trud i ulaganje, ali kad se zaljubiš u nekoga, to je ‘posao’ kojem se želiš posvetiti i zapravo to uopće ne osjećaš kao neki veliki trud i zalaganje, već uživaš u tome.

Ne morate planirati vrijeme da bi vam bilo dobro

Jednako dobro se zabavljate i samo sjedeći na kauču, ne radeći ništa, kao što biste se proveli da se zajedno niz prekrasnu padinu na skijama. Jednostavno vam je super.

(Klix.ba)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *