Korak ispred!

Saru Jo natjerali da reklamira novi album Bube Korelija!

U posljednjem izdanju emisije “Amidži šou”, autor i voditelj Ognjen Amidžić ugostio je i ovog puta i više nego aktuelnu ekipu sa domaće javne scene, među kojima su se našli pjevači Sara Jo, Angellina, Marija Mikić i Aca Lukas.

U jednom segmentu emisije, Sara je dobila zadatak da nepoznati proizvod iza sebe što bolje izreklamirala. Voditeljka Tijana Stoisavljević je stala iza pjevačice i rukama držala CD bosanskog repera Bube Korelija, sa kojim je mlada pjevačica nedavno bila u sukobu, kada ju je prozvao da ona nije nikakva zvijezda.

Dragi ljudi, danas imate posljednju priliku da kupite ovaj proizvod, ja ga koristim već godinama… Plašim se! Danas možete da dobijete ovo u svim bojama. Ovaj prozivod bih poklonila apsolutno svakome, svom momku, svojoj najboljoj prijateljici, svojoj porodici… Ako mi je nešto spasilo život, onda jer to ovaj proizvod – priča Sara kroz smijeh, pa nastavlja:

Ovaj proizvod nema mane, a otkad sam krenula da ga ja koristim, ni ja ih nemam. Bolje da vam ne kažem gdje ga najviše koristim! U svakoj fioci imam po jedan primjerak. Najbolje stvar je što možete da ga koristite gdje god, kad god poželite – navodi pjevačica.
Ne znam šta sam reklamirala, jako se plašim.

Kada je shvatila da je reklamirala svog “ljutog” neprijatelja i kolegu, Sara je prasnula u smijeh.

Jao, dobro… Dobro, mislila sam da je gore. Ovo je skroz okej, moja mašta je otišao predaleko – smije se Jovanovićeva.
Sudeći po njenim opisima, ja sam provalio šta je mislila da je iza nje – nasmijao se Lukas.

(express/pink)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *