Korak ispred!

Sara Reljić otkrila kako funkcioniše njena veza na daljinu

Pjevačica Sara Reljić, koja se proslavila učešćem u “Zadruzi”, već nekoliko mjeseci je u vezi sa dečkom koji ne živi u Srbiji, već u dalekoj Australiji.

Sara je, naime, sada otkrila kako funkcioniše njihova veza na daljinu, ali i da li planira da se preseli u Australiju.

– Iskreno, ljepše funkcionišemo kada smo zajedno, ali i kada smo razdvojeni pokušavamo da se sto više čujemo uprkos vremenskim razlikama. Veza na daljinu je mnogo teška i zahtijeva mnogo rada na vezi, povjerenja i strpljenja, ali mi se dosta često i viđamo s obzirom na to da živimo na dva različita kraja svijeta – započela je pjevačica.

Istakla je da njoj nije teško da ostane vjerna svom dragom.

– Ja ne ulazim u vezu ukoliko ne mislim da ta osoba ima sve što ja želim i sve što mi treba. A kad dobiješ to u životu onda ni nemaš potrebe za varanjem. Daljina mi ne predstavlja problem, a mislim da ljudima koji žele da varaju ni blizina ne predstavlja problem. Tako da nije stvar u daljini nego je stvar u tome što nisu našli ono što im zaista treba – dodala je Reljić.

Otkrila je da li bi se preselila u Australiju.

– Australija je predivna zemlja. Skroz različita od Evrope i naše energije, kulture. Mogla bih da zamislim da živim tamo, ali samo pod uslovom da putujem često za Srbiju i Evropu, da vidim moju porodicu i odradim nastupe koje imam. Nije teško, već sad Nikola i ja putujemo svaki mjesec gore-dole – taključila je pjevačica.

(Avaz.ba)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *