Korak ispred!

Sanja Maletić: Manje radim, više uživam

Sa Sanjom Maletić se nismo vidjeli relativno dugo, čak nekoliko godina, a za to vrijeme, kaže Sanja, mnogo toga se izdešavalo u pozitivnom smislu. Vrijeme pandemije virusa korona iskoristila je da dodatno sredi određene stvari, ali i bitne pojedinosti u životu i poslu.

-Da bude jasnije – “prikočila sam” sa poslom, estradu sam dovela u liniju da sam u istoj tek koliko ja želim i ništa više preko toga – kaže Sanja Maletić sa kojom smo se sreli u bijeljinskom etno-selu Stanišići.

-U fazi sam kada mogu birati gdje nastupam i koliko ću nastupa imati tokom jednog mjeseca. Ne može se, a i ne želim više da izgaram kao nekada. Dovljno se trčalo, odricalo, radilo, zarađivalo…Vrijeme je da se čovjek malo posveti sebi i uživa u plodovima tog prethodnog rada i odricanja. Sada, jednostavno rečeno, uživam – kaže Sanja.

-Što se tiče ovog ljeta-bilo je jako lijepo. Malo sam radila, a više odmarala. Najviše slobodnog vremena provodim u Tivtu gdje imam stan, a tako će biti i narednog mjeseca. Cijeli septembar ću provesti na moru. Po pitanju novih pjesama imam nešto novo, snimila sam novi singl, ali ću to ostaviti za jesen ili zimu, ne žurim sa objavljivanjem. Veoma je vjerovatno da ću novi singl objaviti na svom jutjub kanalu i društvenim mrežama i na tome završiti priču, bez produkcijskih kuća i slično – zaključuje Sanja Maletić.

Tekst i foto: Z. K.

Sanja sa kolegom i školskim drugom Huletom

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *