Korak ispred!

Sandra Rešić otkrila kako je došla do pjesme “Prerano”

Nakon dvije godine provedene u rijalitiju, bivša učesnica „Zvezda Granda“ Sandra Rešić objavila je pjesmu pod nazivom „Prerano“ koja je naišla na sjajne reakcije publike.

Nakon što je postala hit na radio stanicama i među kolegama, Sandra je riješila da otkrije kako je zapravo „Prerano“ završila u njenim rukama.

-Poslije godina i godina pitanja, pitala sam Baneta Opačića da li konačno ima pjesmu za mene. Međutim rekao mi je da nije siguran, da mora da razmisli. Onda mi je njegova supruga poslala poruku: „Znaš kakvu je pjesmu Bane napravio za tebe“. Ja sam ostala u šoku. Tek onda mi je on poslao poruku da je čuo da ga je izdala žena. Došla sam i otpjevala cover što je on postavio na svoj Instagram i to je tako viralno bilo, da je postalo hit prije hita. Poslije dugo godina ja imam hit- otkrila je pjevačica

Čini se da je Sandra konačno zadovoljna i ispunjena budući da je, osim uspjeha u poslu, svoju liniju dovela do savršenstva.

–Trening definitvno nije, jer ne treniram, a nije ni ljubav. Zaslužno je sve po malo, malo dijeta, malo psihički momenat, malo spavanja, malo svega u rijalitiju. Sve što radim, radim profesionalno, disciplinovana sam, pa sam takva bila u rijalitiju, učestvovala sam u svemu. Mene sekiracija prepolovi – priznala je Rešićeva.

(Express/ Grand)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *