Korak ispred!

SANDRA MLADENOVIĆ DOŽIVJELA NEPRIJATNOST: Uspjeh se ne prašta

Posljednjih sedmica na meti hakera na društvenim mrežama našli su se i neki od bivših učesnika muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“.

Skoro u nekoliko dana hakeri su uspjeli da ugase nekoliko profila, a nikome još uvijek nije jasno zbog čega se tako nešto dešava i kome oni smetaju.

Na njihovoj meti se prvi našao Dimitrije Kazić kome je ugašen Instagram nalog koji je brojao hiljade pratilaca, a pjevač je nakon nekoliko bezuspješnih pokušaja da vrati svoj profil bio prinuđen da otvori novi nalog. Nekoliko dana nakon ovog incidenta, on se oglasio na novom profilu i pratiocima je poručio:

-Ovo je moj novi profil, strari je hakovan – napisao je on i našalio se uz pjesmu „Da probijemo led“.

Nekoliko dana nakon Kazića, u sličnoj situaciji se našao i mladi pjevač Bojan Pavlović kome su hakeri oduzeli Jutjub kanal. To i ne bi bio toliko veliki problem da se odmah nisu lažno predstavili i to komentarom ispod nove pjesme „Duo Granda“ Nenada Osmanovića i Aleksandra Sinića. Oni su se sakrili iza ovog naloga, a onda su i ostavili komentar da je više očekivao od ove pjesme.

Izrevoltiran ovakvim ponašanjem, Pavlović se odmah oglasio na svom Instagram nalogu i poručio da mu hakovan Jutjub kanal i da on nema nikakve veze sa komentarom koji se pojavio ispod nove pjesme njegovih kolega iz takmičenja.

-Hakovan mi je Jutjub kanal i molim sve vas koji primijetite takav ili sličan ispad da to prijavite. Izričito se ograđujem od komentara koji je postavljen ispod Aleksandrove pjesme, nikada se do sada nisam javljao ni komentarisao pjesme, naprotiv ova pjesma mi se sviđa i navijam za njih iz sveg srca. Očito neko pokušava da me diskredituje i stvori lošu sliku o meni – rekao je Bojan.

Posljednja na meti hakera u nedjelju se našla i prošlogodišnja finalistkinja Sandra Mladenović kojoj je hakovan pa obrisan prvo Instagram nalog koji je brojao oko 24.000 pratilaca, a zatim i Jutjub kanal sa milionskim pregledima. Pjevačica je uložila sve napore da vrati društvene mreže, ali u tome nije uspjela i onda je bila primorana da otvori novi nalog na Istagramu.

-U nedjelju ujutru sam samo primijetila da ne mogu da uđem na svoj profil. Nisam imala pristup ni profilu, ni porukama. Mislila sam da je neka greška pa sam sačekala. Ali onda je obrisano moje ime sa profila, sve slike su obrisane kao i video klipovi. Moji prijatelji, stručnjaci IT smjera, su na sve načine pokušali da mi vrate profil, ali nisu uspjeli. Očigledno su hakeri to duže pripremali i vrlo mudro mi blokirali svaki pristup nalogu. Nažalost u ovom vremenu, uspjeh se ne prašta. Ali ne ljutim se niti zamjeram tim ljudima bilo šta, vjerovatno su im životi isuviše prazni pa se bave tuđim. Neka im je na čast sve što rade, i ako im je to jedini cilj u životu ja im želim da ga ostvare i ispune sebi život kao što je moj ispunjen i bez Instagrama. A moja armija ljudi koji me podržavaju je prevelika, bez obzira na sve koji pokušavaju da me sabotiraju! – rekla je Sandra .

(Express/Grand)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *