Korak ispred!

Sa NJIM je i dalje u kontaktu: Nataša otkrila ko je bio njena NAJVEĆA ljubav, a evo kakvog partnera traži

Ljubavni život pjevačice Nataše Bekvalac dobro je poznat domaćoj javnosti, a ona je svojevremeno otkrila da joj je najveća ljubav bio biznismen Miodrag Kostić, sa kojim je bila u svojim dvadesetim.

Pjevačica je sada u jutarnjem programu televizije Kurir otkrila zbog čega ju je Kostić toliko intrigirao i ne može da ga zaboravi:

– Jedini intelekt koji me je fascinirao i u koji sam bila zaljubljena doživijela sam u svojim dvadesetim godinama. Poslije toga nikada više nisam srela čovjeka sličnog tipa. Voljela bih da taj intelekt sretnem opet. Naravno pričam o Miodragu Kostiću. I dalje smo u kontaktu – navela je pjevačica u Jutarnjem programu na Kurir televiziji.

– Nijedna mi do sada ljubav nije bila najveća, ali sve su bile drugačije. U jednoj me je vodila strast, a u drugom momentu sam željela nekog normalnog i običnog. Danas bih voljela da što manje pričam sa nekim, a to bi značilo da što manje moraš da objašnjavaš, kao sa najboljim prijateljima da ne pričamo nešto pretjerano, nego da se osjećamo. Za to je potrebno vrijeme, a kad vremena nemaš ili kada si ovakav tip kao ja onda mora da se desi to podudaranje – rekla je Nataša.

Potom se osvrnula na to koji je najveći problem bio u njenim prošlim vezama.

– U početku mi partneri nisu zamjerali ništa. Bila sam perfektna i savršena. Problem koji se provlačio 21 godinu je moj posao. Uvijek poslije nekoliko mjeseci dolazimo do nekih zapinjanja, a to je moj posao. Moj posao je moj život. Ko ne voli moj posao, ne voli ni moj život, a samim tim ni mene – istakla je pjevačica.

(Obijektiv.rs)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *