Korak ispred!

Roksana novu baladu “ZIDOVI” posvetila Dejanu i Dalili (VIDEO)

Bugarska pjevačica Roksana dugo je najavljivala pjesmu u koju je uložila posljednji atom snage i emocija i u koju danas ulaže velike nade. Kako joj je ovo prva balada na sprskom jeziku, pjevačica je kontaktirala svoje koleginice Draganu Mirković i Janu, a njihovo mišljenje dalo joj je vjetar u leđa da je što prije objavi za “Grand produkciju”. 

Kako kaže, reč je o baladi za koju je muziku napisao njen sin Danijel Dimitrov, a koja ju je rasplakala na prvo slušanje. 

– Prvi put u karijeri i otkako sam pjevačica, desilo mi se da se rasplačem zbog pjesme jer je zaista savršena. Nadam se da će i moji balkanski prijatelji, moji fanovi osjetiti ovu veliku ljubav, bol i emociju koju sam utkala u “Zidove” – istakla je Roksana i otkrila da je ovu baladu posvetila Dalili i Dejanu Dragojeviću, zapravo njihovoj ljubavi u rijalitiju. 

– Slučajno sam svjedočila nekim epizodama njihove jake, bolne i lude ljubavi, i generalno njihovog međusobnog odnosa koji apsolutno odgovara tekstu “Zidovi “. Ovo je projekat u kojem vaša krv ne stoji, srce vam kuca kao ludo, a vaša duša plače za ljubavlju – kaže pjevačica koja je za potrebe snimanja spota prvi put pred kamerama razmenjivala nežnost sa suprugom.

IMG-20220118-WA0005.jpg

– Moj muž učestvuje u spotu kao glavni glumac, jer iskreno ne bih bolje odigrala svoju ulogu da je u pitanju neki drugi maneken – s osmijehom završava Roksana čiju pjesmu možete da poslušate u nastavku.

(Grand.online)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *