Korak ispred!

Roditelji Tanje Savić prodali imanje da bi otputovala u Australiju: Počinje suđenje sa mužem i borba da sinove vrati u Srbiju

Agonija pjevačice Tanje Savić traje više od deset mjeseci, od kada je razdvojena od sinova Maksima i Đorđa, koje je njen suprug Dušan Jovančević odveo u Australiju iz Srbije

Ona bi trebala da se navodno već sutra nađe oči u oči sa Dušanom i tako pred sudom se bori za svoje nasljednike, a kako je ranije rekla, vjeruje da će pravda pobijediti i da će joj sud u Australiji vratiti djecu.

– Još malo i završavamo ovo poglavlje. Srećna sam, nadam se najboljem. Vjerujem u Boga i u pravdu – rekla je tada emotivno Tanja.

Pjevačica je stigla u Australiju, a kako je rekao izvor blizak Tanji, ona je mjesecima pripremala dokumentaciju za ročište, ali i dokaze koji su potrebni da bi vratila djecu sa kojima planira da živi u Srbiji.

– Tanja je oko svih detalja pričala sa svojim advokatom. Skupila je novac za put u Australiju i sve je uradila da ponovo zagrli sinove. Teško su joj pali ovi mjeseci od kada nije mogla da ih zagrli, poljubi. Stalno je plakala, a porodica ju je tešila. Svako malo se molila da joj ovaj slučaj uspije, a roditelji su kako se šuška prodali neko imanje samo da joj pomognu za put i boravak u Australiji. Skupila je hrabrosti i otišla puna optimizma da ponovo bude srećna u zagrljaju svojih nasljednika – kaže izvor.

Tanja je ranije potvrdila da je uzbuđena zbog 19. februara kada je zakazano prvo ročište.

– Ako sam već ovoliko čekala, sačekaću i još ovoliko, tako da mi to daje još jednu nadu i neku novu dimenziju sreće da će mi se snovi ostvariti i da pravda pobijedi, jer živim za pravdu. Pravdoljubiva sam osoba i ne želim nikom, kao ni sebi, da neko pati. Ove stvari koje su mi urađene ja to ne bih nikome uradila. Smatram da svaka majka treba da bude pored svoje djece. Djeci je tu i mjesto. Ne mogu da kažem da nije mjesto pored oca, naravno da jeste, ali niko nema pravo da djecu odvaja od majke – iskrena je bila Tanja.

Izvor: Ekskluziva.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *