Korak ispred!

Rastavljeni ljudi otkrili koje su znakove lošeg braka ignorirali, a nisu trebali

Stoga se na Redditu pojavila tema u kojoj je jedan korisnik molio rastavljene ljude da iz svog iskustva podijele znakove lošeg braka koje su isprva ignorirali, a kasnije se ispostavilo da baš i nisu trebali. 

Evo nekih odgovora.

1. “Moja je žena varala u svakoj duljoj vezi koju je imala. Prevarila je čak i svog prvog dečka, i to s njegovim bratom. Uvijek je o tome pričala kao da je ponosna na to, kao da su svi oni to zaslužili.”

2. “Više sam uživala u vremenu provedenom bez njega nego s njim. Padala bih u depresiju kad sam znala da će uskoro doći kući s posla, ali sam to pripisivala svojoj nedruštvenosti i neovisnosti. Ali sad sam s osobom kojoj se veselim svakog dana i nakon sedam godina.”

3. “Bio sam ‘onaj drugi tip’ u njenom prethodnom braku.”

4. “Prečesto je lagala o naizgled malim i nebitnim stvarima. Jednom mi je svoju prijateljicu predstavila kao svoju sestru. Nije bio problem dok ‘sestra’ nije htjela posuditi novac. Nisam znao da joj uopće nije sestra prvih nekoliko godina braka. Ako može lagati o tako maloj stvari, sigurno može i o puno većim stvarima.”

5. “Prije no što smo se vjenčali, njegova je majka rekla: ‘Ako se ikad razvedete, znat ćemo da je to bilo njegovom krivicom, a ne tvojom’. To je bio ogroman znak, ali tada sam samo mislila kako je jako ružno tako nešto reći o svom sinu.”

6. “Uvijek sam bio sam. Došao bih doma i bio sam, probudio bih se i bio sam, imao bih par slobodnih dana, a ona bi bila negdje sa svojim prijateljima, od kojih su većina bili muškarci.”

7. “Uvijek je bila ljubomorna na moje uspjehe. U njenoj glavi mi smo bili protivnici.”

8. “Inzistirala je na vjenčanici koja košta više nego što mogu platiti i odbijala je razumjeti da ne mogu podnijeti taj trošak.”

9. “Kad mi je rekao da sam ga ‘spasila’ da ne postane gej.”

10. “Imala sam osjećaj da se udajem za krivu osobu – dok sam hodala prema oltaru.”

11. “Odvjetnik sam i bio sam prisutan mnogim bračnim brodolomima. Reći ću samo ovo: ako ne možete sjesti za kuhinjski stol i iskreno raspraviti o financijama kućanstva, to je veliki znak. Ne morate to stvarno raditi, ali morate moći to raditi.”

Izvor: Index.hr

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *