Korak ispred!

RASTA OTKRIVA SVOJU ISTINITU PRIČU: AUTOBIOGRAFSKI FILM “3211” DONOSI EMOTIVAN POGLED NA ŽIVOT REPERA I DANE IZA REŠETAKA

Poznati reper Stefan Đurić, poznat kao Rasta, predstavio je svoj autobiografski film “3211” u Beogradu, a od 21. septembra počinje njegova distribucija u kinima širom regiona. Ovaj film obećava da će obuhvatiti sve ključne trenutke iz Rastinog života, sa posebnim naglaskom na period proveden u zatvoru.

Jedan od najpotresnijih segmenata filma posvećen je Rastinom životu iza rešetaka. Reper je nedavno gostovao na TV Blic i otvoreno razgovarao o tim teškim trenucima.

Reper je podijelio da je uhapšen prije nekoliko godina, a u tom ključnom trenutku njegova majka bila je uz njega. Ona ga je grlila dok su mu stavljane lisice na ruke i leđa. Rasta se zahvalio svojim roditeljima ističući da su uvijek bili podrška njemu i njegovoj muzičkoj karijeri.

Tokom svog boravka u zatvoru, Rasta je razvio pozitivan i prijatan odnos sa ljudima koji su također bili tamo, kako sa suzatvorima, tako i sa čuvarima.

“U zatvoru smo svi zajedno i moramo se prilagoditi toj situaciji. Zaista sam imao miran period tamo, gdje sam pisao pjesme u sobi sa još 12 ljudi. Nisam tražio poseban tretman, niti sam ga dobio. Posjećivan sam samo dvaput mjesečno, a šetnje su bile ograničene zbog pandemije koronavirusa”, rekao je Rasta.

Film “3211” obećava dubok i iskren uvid u Rastin život, uključujući njegove uspone i padove, te period iza rešetaka koji je obilježio njegovu biografiju. Publika širom regiona sa nestrpljenjem očekuje ovu autobiografsku priču o jednom od najpoznatijih repera Balkana

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *