Korak ispred!

RADI SVE NAMJERNO: Dejan flertuje sa Aleksandrom, Dalila hoće pomirenje

Dalila Dragojević je u suzama nakon što je Dejan,njen bivši suprug priznao da mu se dopada Aleksandra Nikolić.

– Aleks, da li ako uđeš u vezi možeš da se nosiš sa Dalilom? – pitao je Milan Milošević.

– Niti se mi muvamo niti bilo šta. Mislim da je prerano za ovako nešto. Ne mogu ja da pričam o tim stvarima, ali ja nema problem ni sa jednom djevojkom. Jedino ako ona ima problem sa mnom – rekla je Aleks.

 Kakva Dalila, ja sam se razveo prije mjesec dana. Pazi nivo bezobrazluka od Dalile prema meni…. Desilo se šta se desilo, gledao sma ono mjesec i po dana, da li iko ima svijest? Meni se želudac okretao, ona se ljubi kao dva beskućnika… Njega isključujem iz priče, mljackanje do 10 ujutru nisam spavao. Poslije svega što sam gledao ona sebi daje za pravo da kad ja komuniciram ona ulazi ovdje i prijeti. Ja sma sa Aleks imao tri, četiri rasprave – odbrusio je Dejan.

– Rekla je da će da skoči na mene – otkrila je Aleks.

– Ja sam rekao da ne radim namjerno, možda sam se zaljubio… Slobodan treba da budem ograničen? Ja svojim srcem se osjećam loše, ali ne dam to sebi i ne dam njoj užovanje da se ja osjećam loše. Njena rekacija mene više ne zanima, to što me uhvati su momenti. Ja čim uđem u komunikaciju je problem – govorio je Dragojević.

Dalila Dragojević otišla je u pušionicu dok je bila tema o odnosu Dejana Dragojevića i Aleksandre Nikolić, a njoj se pridužio Marko Đedović i pokušao da je urazumi.

 Namjerno radi stvari, a ja nemam pravo da se pokajem. Ja sam rekla da je okej da se zaljubio, neću da dozvolim da se ponižava. On mene tjera na problem, jer zna kakva sam.On izjavljuje to namerno da bi mene povrijeđivao. Zašto? Sve sa pro*uknjačama, on daje na značaju tim ljudima iz inata. Imam li ja prvo na svoju grešku? Pokajala sam se. On nekoga voli? Šta voliš? Pogriješila sam, priznala sam. Šta on menui namerno radi iz inata jer zna šta me povrijeđuje. Prokaockala drugu šansu, čime? Je l’ sam imala se*s ili se ljubila? Ovaj ide za mnom cijeli dan i provocira me namjerno, a ja treba da se borim… Za šta? Neko da me ponižava kako stigne, dosta mi je poniženja. Borila sam se pet godina, da bi on bio nasmijan. Okej desila mi se greška. Pet godina sam bila tu šta god da je trebalo – govorila je Dalila.

Da mogu vratiti vrijeme sve bih vratila i obrisala… Nemoj da mi radiš iz inata, nego ako ti se spontano desi. Namjerno, mene podbada… Neka, nema veze… Kajem se za sve, ali ne možeš da me kanališ sad kad mi je teško, jer ništa nisam uradila – ponavljala je Dalila.

(Express.ba)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *