Boom Portal

Korak ispred!

RADA MANOJLOVIĆ: “MOJ HARIS KAD SE SKINE IMA ŠTA DA POKAŽE”

Rada Manojlović često ističe da je veliki pobornik prirodnog izgleda, te da nema namjeru da se podvrgne bilo kojoj estetskoj intervenciji.

– Ja i kada se skinem imam šta da pokažem – rekla je kroz smijeh Rada, a na pitanje da zašto ne stavi silikone, kako su je nagovarale mnoge kolegice, pjevačica kaže da za sada nije pristalica toga.

– One se mnogo brinu za mene. Šalim se. Ljepota je u oku posmatrača. Kada gledaš nekog vidiš šta bi mu promijenio. Ali ja sam sebi ovakva dobra. Silikonima bih poremetila ovu savšrenost. (smijeh). Poremetila bih ovo što mi je već dato. Ako to krene da visi, spada, da tu nešto ne valja, onda ćemo da popravljamo. Sada ne – kaže pjevačica.

Iako se mnoge njene kolege žale da ih je finansijski pogodila pandemija jer više od godinu dana nisu imali prihode, pjevačica kaže da nije sjedila i kukala nad svojom sudbinom.

– Drugačije razmišljam o šteku novca. Ja živim dugačije, ne razmišljam o sutrašnjem danu jer sam optimista – rekla je ranije Rada i otkrila kako joj je u vezis a Harisom:

– Ja nisam inadžija i nikad ne radim nešto što nije racionalno. U vezi nemamo rasprave i svađe. Jedino se svađamo oko filmova, vjerujte mi, tu jedino nemamo isti ukus. Našli smo se i ne bih mogla da funkcionišem u ovoj vezi pet godina da imam turbulencije. Meni treba mir i nježnost, a ne svađa i ljubomora.

Rada je već godinama u sretnoj vezi sa kolegom Harisom Berkovićem, koji na društvenoj mreži Instagram često zna da objavi fotografije na kojima pokazuje izvajano tijelo. Međutim, takve objave pjevačice ne smetaju.

– Ne, uopšte. Mora da se vidi ta raskoš (smijeh). Zašto da ne. On ima šta da pokaže – rekla je Rada za Pink M.

(Pink.rs)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *