Korak ispred!

Rada Manojlović kupuje stan: Pjevačica otkrila zašto će lokaciju čuvati u TAJNOSTI!

Rada Manojlović konačno kupuje stan! Iako je jedna od rijetkih koja je nastupala i više puta nedeljno, poznato je da već godinama živi kao podstanarka, budući da je svoj novac ulagala u karijeru.

Nakon što je napravila drastične promijene, otpustila menadžera i za taj posao angažovala sestru Maju, ostaje joj mnogo više novca, pa će ubrzo moći da riješi i svoje stambeno pitanje.

Pjevačica je odlučila da novi stan bude na tajnoj lokaciji, a sve je bliža odluci i da to bude neko mjesto van Beograda.

– Na dobrom sam putu da realizujem kupovinu stana i njegovu lokaciju ću kriti koliko god je to moguće, zarad svog mira. Za početak ću malo da se krijem, tako mi je mnogo zanimljivije (smijeh). Shvatila sam tokom ove medijske ilegale da sam dosta odmorila dušu i smirila se. I da, neću kupiti stan u Beogradu, makar zasad. Za to što do sada nisam kupila svoj stan neću kriviti nikog drugog, jer prva ja nisam bila neko ko zna s parama. Davala sam 20.000-30.000 eura samo za jedan spot, tako da sam mogla odavno da kupim stan umesto što sam snimila dva-tri spota. Ali dobro, ne žalim se, nekad su se ta ulaganja isplatila, nekad ne. Uglavnom ne možeš da dobiješ ako ne rizikuješ – rekla je Manojlovićeva, pa dodala:

– Ono što je jasna konstatacija jeste da je razlika u prihodima zaista velika u odnosu na raniji period, ali ne bih se više osvrtala na saradnju s bivšim menadžerom i željela bih da to ostavim u prošlosti. Mnogo sam sretna! Nisam osoba koja se kaje, sveti ili izjeda zbog loših odluka. Ne! Na greškama dobro naučim i ne vraćam se ponovo na njih – zaključila je Rada.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *