Korak ispred!

PROKLETSTVO LAZIĆA: Sagradili kuću na groblju, spavaju na leševima

Darko Lazić je prije nekoliko godina pored porodične kuće sazidao novu i od tada nema mira. Prvo se Darko razveo od pjevačice Ane Sević. Zatim je 2018. godine u saobraćajnoj nezgodi poginuo njegov brat od strica Dejan, nakon čega je i sam pjevač jedva izvukao živu glavu kada je pijan sletio kolima sa puta.

Smrt Darkovog oca, koji je u nedjelju preminuo poslije operacije želuca, posljednja je u nizu nesreća koje su zadesile ovu porodicu.

– Porodicu stalno prate neke tragedije. Nemaju sreće, a sve zbog zemljišta na kom je Darko napravio svoj novi dom – kaže pjevačev komšija Dejan.

On objašnjava da su Lazići lijepo živjeli sve dok Darko nije napravio tu kuću. On vjeruje da im se loše stvari dešavaju jer spavaju na leševima.

– Oni ni sami ne znaju koliko su se napatili poslednjih godina. Ljudi u selu pričaju da je to sve zbog te proklete kuće koju je sagradio. Kažu da na tom imanju ima mrtvih koji su tu sahranjeni prije više od 200 godina – otkriva sagovornik.

Lazićev komšija kaže da pjevač ne vjeruje u te priče, iako je i sam čuo za njih.

– Darko je čuo da je na tom mjestu bilo groblje, ali ne vjeruje u to. Kada je odlučio da tu podigne kuću, svi su pokušavali da ga odgovore od te ideje, ali bezuspješno. Možda će sada, posijle ove tragedije sa Milanom da povjeruje i da se odseli. Pa nije ovo prva loša stvar koja im se dogodila. Prije dvije godine je izgubio brata od strica. On je poginuo u saobraćajki, a sahranjen je odmah iznad Darkovog tate Milana.

Komšija Dejan kaže da Lazići nisu zaslužili toliku patnju.

-Stalno im se dešavaju neke loše stvari, a oni su baš divni ljudi. Svima bi pomogli! Ali sada prije svega sami moraju da pomognu i sklone se sa tog prokletog imanja i iz te proklete kuće.

(Express/Informer)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *