Korak ispred!

PROČITAJTE REAKCIJE MUŠKARACA NA ISIDORINU PRIČU DA JE NAVINA SA 30 GODINA!

Opsjednutost nevinošću toliko je ukorijenjena u društvu da je ne primjećujemo i toliko je “normalna” da je uopšte ne dovodimo u pitanje. A postavlja se pitanje da li žene lažu o broju muškaraca sa kojima su spavale da bi bile prihvatljivije drugom muškarcu?

Dok se momci tog pritiska otarase čim to “odrade” prvi put, za djevojke je situacija ipak nešto drugačija. Žene, naime, moraju biti oprezne da se ne “zaigraju” previše i ne dobiju epitet “lake”. Žensko djevičanstvo se često dovodi u korelaciju s ličnom vrijednošću žene iako seksualnost nema apsolutno nikakve veze sa nečijim moralnim vrijednostima. Koliko je neko se*sualno aktivan ili nije, isključivo je njegova stvar i rezultat odluke šta će sa svojim tijelom.

Pitanja poput onih “sa koliko si tipova bila prije mene?” čine se kao uobičajeno ispipavanje terena, a žene često odbijaju iskreno da odgovore. Zašto? Zato što je društvu očigledno i dalje važno koliko je žena se*sualno aktivna i zato što se zbog “previše” aktivnosti redovno žigošu.

A da li je stvarno važno s koliko tipova je spavala prije onog “pravog”? Djevojkama, očigledno ne, ali muškarcima i te kako jeste!

Sjećam se razgovora iz jednog kafića, koji sam slučajno čula. Mislim da je dejting bio u pitanju. Dečko je pitao djevojku koja je sjedila preko puta njega.

“S koliko njih si spavala?” – upitao je, a poslije dramske pauze, je dodao:

“Ma, onako pitam, evo reći ću i ja tebi sa koliko sam spavao”,

Nakon par minuta insistiranja da mu kaže, djevojka je na kraju rekla “sa šestoricom”.

Lik ju je pogledao ispod oka i dodao:

“Gdje je šest, tu je i sedam, dobro pa nije dvocifren broj”.

Kako je razgovor dalje tekao, ne sjećam se, ali se sjećam da su zajedno izašli iz kafića, a šta je dalje bilo i da li je stvarno bio sedmi ili ne, možemo samo da pretpostavimo.

Da li djevičanstvno određuje ženinu vrijednost obrnuto proporcionalno tome sa koliko je muškaraca imala se*sualne odnose? Apsolutno ne.

Isidora, djevojka koja ima 30 godina podijelila je svoje iskustvo, ali i to da li je spavala sa drugim muškarcima poslije onog prvog.

“Tačno se sjećam te scene kada sam mu rekla da sam nevina. Tako me je povrijedio kada mi je rekao: ”Hajde, probaj da spavaš sa nekim drugim, pa kad to uradiš, vrati se meni. Ne mogu ja to, ta krv i tvoje stani, polako, ne…”. Mislim da sam promijenila boju lica kad sam to čula. Da skratim priču, bio mi je upravo taj dečko prvi. Da me neko pita da li se kajem što sam to uradila sa njim, ne znam šta bih rekla. Voljela sam ga. Pa sam sam taj čin i uradila iz ljubavi. Što ne bih rekla da je bilo i sa njegove strane. Iskoristio me je. Bio je grub i uopšte ga nije zanimalo da li mi prija. Ostali smo možda jos nedjelju dana zajedno, ali nismo spavali više. Poslije njega nisam ni sa kim imala se*sualni odnos, jer se jednostavno plašim. Možda mi samo treba vremena, pošto je od tog “nesretnog prvog puta” prošlo svega par mjeseci — objašnjava Isodora.

“Sad bih spavao sa djevicom samo iz ljubavi. Da se stvarno zaljubim, jedino tako bih mogao. Ovako, ako bi trebalo da je “iskoristim” na jedno veče, stvarno ne bih mogao — kaže Marko, 32 godine.

“Ja sam ostavio djevojku kada sam saznao da je nevina. Ma, ja stvarno ne mogu sa njom da prolazim kroz taj “prvi put”. Uvijek su me zanimale “iskusne” djevojke — priča Pavle, 30 godina.

“Tad sam imao punih 29 godina, svi drugi, bili su sretnije ruke od mene. Ali, ne žalim se, što bi rekao narod “pravda je spora, ali dostižna”‘. Pa je red bio i da ja ugrabim jednu svoju. Kada se to desilo bio sam na sedmom nebu, hajde što je meni bio prvi put, nego je i ona bila nevina. Osjećao sam se kao pravi car — objašnjava Nikša.

Kroz ćaskanje sa ovim drugarima, ali i ostalim tipovima, shvatila sam da svi imaju nešto zajedničko. Koliko god željeli nevinu djevojku ili ne, bitno im je da djevojka nije spavala sa mnogo likova. Mada, moram dodati da isto toliko koliko žele da budu sa djevojkom koja je spavala sa jednim, žele i iskusne djevojke, da znaju kako da se “ponašaju” u krevetu.

Izvor: Najportal.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *