Korak ispred!

PROBLEMI U RAJU: Evo oko čega se Aleksandra i Filip svađaju

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović slobodno vrijeme provode uglavnom sa sinom Aleksandrom, a u petak u kasno popodne bili su u jednom kafiću na Dorćolu gdje su pili vino. Oni su najprije bili u većem društvu, a onda su ostali sami. I umjesto da se bace na nježnosti, čini se da je došlo do svađe.

Tačnije, Prija je navodno držala mužu predavanje, a za sve je kriva garderoba koju je ona tog dana kupila.

– Dugo su sjedili u kafiću, više od dva sata sigurno. Bili su baš dobro raspoloženi i moram da vam kažem svi su bili iznenađeni kako Aleksandra izgleda dobro, a bila je u trenerci bez šminke, baš je lepa devojka, normalna – rekao je izvor navodno i dodao…

– Pijuckali su vino i ćaskali, a kada je društvo otišlo, njih dvoje su ostali još malo. Tada je Aleksandra izvadila iz kese neku garderobu koju je kupila, i to kako sam mogao da čujem, nekome za poklon. Filip se valjda našalio i rekao da se tom nekom to neće dopasti i da nije trebalo da kupuje ništa. E tada je ona malo burnije reagovala. Daleko od toga da su pravili scenu, nego smo mi bili baš sto blizu njih, pa smo čuli – nastavlja izvor.

– Ona mu je objašnjavala zašto je izabrala taj poklon i da je sigurna da on greši u procni. Bilo je slatko, on je samo klimao glavom. Ubrzo su obukli jakne i krenuli – rekao je za Star izvor koji se našao u kafiću.

Inače, pevačica je priznala da se njih dvoje najviše prepiru oko deteta, jer je Filip slab na sina, a Prija važi za strogog policajca.

(Express/espreso)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *