Korak ispred!

Poznati Influencer Sandro Slavnić u božićnom podcastu otkrio koga bi volio upoznati i gdje se uskoro seli

Na Digilab NSK Podcasti kanalu na YouTubeu kao i na svim relevantnim aplikacijama i servisima za audio sadržaj kao što su Spotify, Deezer, Google Podcasti i Podbean slušati možete čak šest novih podcasta.

Jedan od njih je i podcast Beli Zagreb Grad, svojevrsni nastavak istoimenog projekta, koji na društvenim mrežama postoji još od 2017. godine te portala koji je Barbara Grgić pokrenula netom nakon prošlogodišnjeg potresa u Zagrebu.

U posebnoj blagdanskoj, trinaestoj epizodi podcasta Barbari se pridružio mladi kreativac i autor knjige “Na tezgi godišnjh doba”, jedne od najtraženijih knjiga na Balkanu, Sandro Slavnić.

Foto: Beli Zagreb Grad

U gotovo 40 minuta razgovora Sandro je otkrio kako je nastao profil na Instagramu koji trenutno broji više od 167.000 pratitelja, kako je izgledalo njegovo djetinjstvo, koju bi supermoć volio imati, što se najviše klikalo u njegovom tekstu ‘30 stvari koje možeš raditi u izolaciji’, kako se osjeća kada vidi da je netko njegove riječi istetovirao te što najviše voli raditi za blagdane.

Ono što ovu blagdansku epizodu čini uistinu posebnom jest i činjenica da je Sandro Barbari otkrio kako je jedina osoba iz cjelokupne ljudske povijesti koju bi volio upoznati upravo član njegove obitelji.

Podsjetimo, Sandro Slavnić autor je jednog od najomiljenijih profila na Instagramu – @sandrotellingstories, kojeg trenutno prati više od 167.000 ljudi. On “meće srcad na vaše poruke” i “šiba samo dobru vibru”.

Cijelu epizodu pogledajte na poveznici.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.