Korak ispred!

Poštena žena: ZLATA PETROVIĆ JE VRAĆALA ODBJEGLE MUŽEVE ŽENAMA

Popularna i sada već legendarna Zlata Petrović je bila tiha, mirna, povučena žena samo prvih nekoliko godina braka sa Hasanom Dudićem, kada je osamdesetih godina uz njegovu pomoć zasjala estradnim nebom. Sjećate li se hita “Dođi da mi ruke greješ”.

Zlata je tada uistinu bila mlada. Reklo bi se da nije znala “hljeba jesti”, a Hasan je sve što bi zaradio ulagao u njnu karijeru, garderobu…. Bila je njegova carica, svetica, volio je nenormalno….Ali, pokazalo se da on Zlati nije dovoljan.

Ubrzo je počela šarati, u početku da niko ne sazna, a onda joj se osladilo. U koga bi ona uprla pogledom ili ga je poželjela – završila bi sa njim. Nije bilo važno da li je muzičar, novinar, biznismen, političar, oženjen ili je momak. Baš je bila slatkohrana… Ali, nikada nije rušila tuđe brakove. Bar, nije to činila svjesno! Zbog toga je prozvana najpoštenijom ljubavnicom na estradi

“X puta sam bila u šemi sa oženjenim ljudima, ali me ni jedna žena nije jurila. Jer ja nikada nikome nisam bila problem, ja nikome nisam išla na kuću, čak sam na vrijeme tjerala ljude da idu svojim kućama i svojim ženama – pohvalila se Zlata u jednom intervjuu, nakon čega su je na društvenim mrežama prozvali poštenom ženom. 

https://twitter.com/i/status/1440689784783998981

(Najportal.ba)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *