Korak ispred!

Posljednji dinar ću dati na muziku, ovo je moj poklon vjernoj publici! Xander izbacio „Divlji cvet“ i raspametio fanove (VIDEO)

Nova pjesma mlade zvijezde Aleksandra Misojčića Xandera „Divlji cvet“ ugledala je svijetlost dana, na ogromno iznenađenje njegove publike koja je nove projekte očekivala tek naredne godine.

Međutim, kada je čuo „Divlji cvet“ kod autora pjesme Baneta Opačića, Xander je riješio da je snimi i izbaci kao poklon svojim fanovima pred kraj 2022. godine.

Kako mladi i popularni pjevač ističe, uvijek će svaki dinar koji zaradi od nastupa ulagati u muziku, jer kod njega riječ „štednja“ kada je riječ o njegovoj publici ne postoji.

Da budem potpuno iskren, novi projekti su bili u planu tek od 2023. i moj tim je tako mislio da će biti, ali ja sam tu da im pravim pometnju! (smijeh) Šalu na stranu, finansijski sam mnogo uložio u spotove koje sam prethodno objavio u ovoj godini, ali kada sam čuo ovu pjesmu nisam odolio. Moja publika zaslužuje da ih neprestano iznenađujem i poklanjam im, i uvijek ću svaki dinar dati na muziku, na pjesme – ističe Xander.

Pjesma je… Uh! (smijeh) Hajde da ne pričam ja o njoj, neka publika da svoj sud, a ja ću samo reći da sam ponosan i zahvalan Banetu Opačiću. Svaki put se osjećam kao da mi je prvenac izašao, a to je zbog ljubavi koju dobijam od publike. Hvala mojoj porodici, prijateljima, saradnicima na podršci i nesebičnom zalaganju i trudu da sve što radimo bude najbolje moguće od nas u tom trenutku. Jedva čekam da čujem utiske – dodaje mlada zvijezda.

(Grand.nova.rs)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *