Korak ispred!

Poslije SKANDALA sa bivšim mužem Andreana Čekić se tajno udaje, a evo i za koga

Pjevačica Andreana Čekić više ne eksponira ljubavni život otkako je raskinula turbulentnu vezu sa Markom Miloševićem.

Kako saznaje Svet, pjevačica je navodno dugo u vezi sa jednim harmonikašem s kojim planira tajno vjenčanje.

Naime, ona će se 2. juna vjenčati, ali će poput kume, Kaće Grujić praviti tajnu i intimnu svadbu.

– Andreana se opekla i sa prvim suprugom Ivanom sa kojim se eksponirala, a sa Markom tek… Zato sada sve iz privatnog života krije kao zmija noge. Zaista uživa u vezi daleko od očiju javnosti i baš joj je ljepo. Njeni najbliži znaju i sa kim je i kakav je i mogu vam reći da Andreana nikad srećnija nije bila.

On jeste harmonikaš, ali sebe ne smatra javnom ličnošću niti želi reklamu preko Andreane – priča izvor blizak pjevačici i dodaje:

– Budući da je Andreana već pravila veliku svadbu, želje su se promijenile. Ona, naime, želi intimnu proslavu na kojoj će ugostiti porodicu i prijatelje. Andreana i njen vjerenik drugog juna navodno treba da stanu na ludi kamen. Kako je Andreana već imala veliku svadbu, sada želi malo, intimno slavlje. Njoj se dopalo kako su Kaća i Gobelja organizovali svadbu, van Beograda, na salašu, sa najbližima bez ikakve pompe. Tako će i ona, samo što to neće biti na salašu Nataše Bekvalac, ali će biti van Beograda. Andreana neće imati čak ni klasičnu vjenčanicu, jer je već nosila, sada bira haljinu, naravno u bjeloj boji, ali još nije donela krajni sud, Kaća Grujić i Nadica Ademov joj pomažu u izboru. Biće to ljepa svadba, a njen dragi joj je prepustio cijelu organizaciju, bitno mu je samo da je ona srećna – završava izvor.

(Obijektiv.rs)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *