Korak ispred!

PORODILA SE LUNA ĐOGANI! Rijaliti zvijezda dobila još jednu ćerku

Rijaliti zvijezda Luna Đogani, postala je mama drugi put.

Ona je na svijet donijela djevojčicu Lanu, a samo dan prije zakazanog carskog reza se oglasila na društvenim mrežama i otkrila da je spakovala sve što će joj trebati od stvari nakon porođaja i otkrila da je posjetila i frizera “kako bi bila lijepa kada stigne ćerka”.

Luna sa suprugom Markom Miljkovićem već ima jednu ćerku, Miu.

“Hvala Gospodu Bogu što mi je podario tebe, što sam baš ja tvoja mama… Hvala ti što si me izabrala, usrećila i naučila pravim vrijednostima života. Zauvijek te voli tvoja mama”, napisala je Luna na Instagramu dan pred odlazak u bolnicu.

Ponosni tata je već spreman da proslavi dolazak nasljednice, pa se opremio pirotehnikom “koju će da raspali ispred zgrade”.

“Marko je naoružan za dolazak drugog djeteta. Opremio se najboljom i najkvalitetnijom pirotehnikom da bi slavlje izgledalo što ljepše i romantičnije s obzirom na to da se radi o dolasku još jedne djevojčice. Pripremio je vatromet, dimove i baklje, koje će da raspali ispred zgrade i sve će da snimi za Jutjub kanal na kome Luna i Marko i inače prvo objavljuju sve novosti iz života. Odlučio je da kod kuće okupi najbliže prijatelje i članove porodice da bi u intimnoj atmosferi uživali u kompletnom ugođaju, u koji se u nekom momentu uključuje i Luna putem video-poziva, kao da je i ona tu prisutna”, rekao je ranije Markov prijatelj za Republiku.

Stigla je Lana“, objavio je Marko video na Instagramu i otkrio i da se i mama i beba osjećaju dobro.

(Boomportal.net/Mondo.ba)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *