Korak ispred!

Popularni glumac Miloš Biković ima novu djevojku: Riječ je o lijepoj Ruskinji

Biković niz godina živi na relaciji Rusija – Srbija, a sada je otputovao u Moskvu kako bi bio član žirija Međunarodnog filmskog festivala, a na poziv reditelja Nikite Mihalkova.

Miloš Biković je napokon predstavio svoju voljenu Arinu Voloshinu u Moskvi. Zgodni glumac i prvakinja u ruskom balskom plesu zapaženi su zajedno početkom godine, a sada su zajedno bili na događaju koji je organizirao magazin InStyle.
Na večeri InStylea na Moskovskom međunarodnom filmskom festivalu, Biković je došao sa lijepom Ruskinjom, međutim, na mjestu za medije fotografiran je sam.

Prva djevojka popularnog glumca bila je kolegica s klase Anja Alačjedna. Nakon dugogodišnje veze Anjom, Bikoviću srce je osvojila još jedna glumica Brankica Sebastijanović s kojojom je glumio u seriji “Samac u Braku”.
Nakon toga srce mu je ukrala Ruskinja, manekenka Saša Lus. Nakon raskida s Lus, Biković je utjehu našao u naručju još jedne Ruskinje, mlade glumice Aglaje Tarasove. Još jedna neuspjela ljubav bila je i veza sa manekenkom Barbarom Tatalović.

Izvor: Krtice.net

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *