Korak ispred!

Plaćala mi je za intimne odnose: Pjevač šokirao priznanjem

Pjevač Mile Kitić je godinama u braku s pjevačicom Martom Savić. Njih dvoje imaju i uspješnu kćerku, Elenu Kitić, koja glasi za jednu od najvećih zvijezda mlađe generacije.

– S tom Nadom iz Čikaga bilo je pola pjevača mlađe generacije. Bez obzira na to što sam bio dijete, morao sam popiti da bih legao s njom. Imala je puno love. Za intimne odnose plaćala je po 1.000 dolara. Napravio sam to za desetku. Poslije mi je kupila neki sat od 7.000 dolara koji sam prodao Ciganinu za upola manje love, rekao je jednom prilikom Mile Kitić.

Ipak, pjevač se nikada nije libio priznati da je supruzi bio nevjeran te je jednom prilikom otkrio i da u tom momentu ima ljubavnicu.

– Ubijeđen sam da me sva ova silna putovanja održavaju u vitalnom životu. Pazim na sebe, redovan sam na ljekarskim kontrolama, nalazima. Pazim šta jedem, pomalo pijem, a boga mi trošim i žene. Ma, ja ću i kada budem na umiranju tražiti da bude jedna uz mene, samo da me drži za ruku. Sve to moja žena zna. Joj šta sam se nagledao sada u Dominikani, kakvih tamo ima, kakve stražnjice imaju – rekao je Mile nedavno.

(Hypebih.ba)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *