Korak ispred!

Pjevačica otvorila dušu i priznala da je raskinula sa 15 godina mlađim dečkom

Maja Marijana već godinama je u samom vrhu estradne scene kod nas, a kako se snlazi u eri novih generacija i koliko joj znači podrška mlađe generacije pjevačica je otkrila u jednoj emisiji.

– Moji hitovi su kvalitetni i još uvijek žive. Mnogo sam sretna što se i danas to sluša. A zašto, jer je to kvalitet, a ono što vrijedi ostaje. Ne znam da li će se ova današnja muzika slušati i za 30 godina, šta je hit vidjećemo za 10 godina – kaže Maja Marijana.

– Meni se lično Senida dopada, dopada mi se kako zvuči. Ja nemam šta da se prilagođavam, zato i postoje trendovi da bi sve bilo raznovrsno, zamisli kada bismo svi bili isti na šta bi to ličilo – kaže Maja.

– Zna se šta su one prave vrijednosti, i ja volim njima da vladam. Smatram da je moja jedna od najvećih vrijednosti je što sam naporočna. Jeste da pušim i volim slatkiše, ali znate na šta mislim – kaže Maja.

Svoje kćerke drži daleko od očiju javnosti, a kako kaže ni one same ne vole da se eksponiraju.

– Ne skitaju da bi bile viđene. Ja sam njima stalno pričala da to što sam ja cirkuzant ne znači da moraju i one da budu. Toliko divnih poslova ima na ovom svijetu, a meni je žao što ja nisam završila neku školu, ali jednostavno nisam stigla. Kažem djeci da se školuju, da budu normalne, da ne biraju poslove gdje će žena biti omalovažavana – ističe ona.

– U ovom poslu moraš da doživljavaš neprijatnosti, znate kako je, sto ljudi, sto ćudi. Što bi Stoja rekla: ‘Javna ličnost, kao javni wc”, svako ima neku potrebu da nešto kaže da komentariše – kaže Maja.

– Moj ljubavni život ne postoji trenutno, tako da nema šta da se polemiše više oko toga. Tako je u životu, čas si tu, čas nisi. U vezu svi ulazimo sa mišlju da će trajati, ali jednostavno na tom putu neko raste, neko ne raste, a najljepše je kad zajedno rastu. To vam je kao voz. Neko vam je kazna, neko nagrada – kaže popularna pjevačica čime je stavila tačku na spekulacije o raskidu sa 15 godina mlađim košarkašem.

– Da li sam uspjela ili nisam uspjela da prebolim, to ću da zadržim za sebe. Trenutno sam došla bez maske – kaže zagonetno Maja.

(Estradnjaci.ba)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *