Korak ispred!

Pjevač raskrinkao kolege: Niste svjesni koliko je ‘bijelog’ na estradi

Pavle Dejanić poznat je po učestvovanju u takmičenjima “Pinkove zvezde” i “X faktor”. Pjevač je sada riješio da javno raskrinka kompletnu estradu.

– Ono što najviše muči našu estradu i društvo generalno, pričam za onaj segment društva koji su kafanski ljudi je droga, znači, toliko je „bijelog” na estradi da vi nemate pojma. Ja znam da vi, mislite da se ja drogiram i da nisam normalan zbog svojih nastupa, ali evo sad prvi put javno, nikad u životu ni džoint probao nisam, nemojte me više smarati time! Nemojte mi nuditi, kad krenete za mnom u toalet i kažete: „Brate, hajd da se popravimo”, nisam taj lik. Ja radim svadbe, maltene barabar koliko ima alkohola na veseljima, toliko ima i „bijelog”, tako da je droga najveći problem – rekao je Pavle.

O kolegama uvijek govori sve najbolje i ima razumijevanja za njih. Ipak, za neke brine i kako sam kaže, moli se za njih, jer vidi da ih poroci vuku u ponor.

– Postoje tri tasa koje čine jednu karijeru, a to je talenat, uspjeh i način života. Ja sam jednog kolegu svog pitao: „Je l’ znaš ti rođeni da ne možeš pojesti dva doručka, dvije kafe popiti, dva auta danas slupati?”, kaže: „Daj meni, pa da vidiš!” Kad Bog ili đavoli ne iznivelišu dobro ta tri tasa, talenat, uspjeh i način života, to je sve dole, znači džabe talenat i uspjeh ako je način života katastrofa – kaže Dejanić.

(Avaz.ba)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *