Korak ispred!

Ovako se Jana ponaša kada kamere ne snimaju: “Prava gospođa, glas i emociju ostavlja na sceni”

Estradni menadžer, Amer Hodžić koji sarađuje sa najvećim estradnim imenima u regionu, kao što su Jana i Ljuba Aličić, čiji je menadžer, govorio je o ljetnoj sezoni, ali i o svojoj saradnji sa poznatom pjevačicom Janom.

Naveo kako je Jana jedan veliki profesionalac i zvijezda.

“Jana je veliki profesionalac i zvijezda. Gdje god radimo, odradimo profesionalno, ona iz duše ostavi svoj glas i emociju na sceni publici”, kazao je Hodžić za Source.

Govoreći o nastupima, naveo je kako su cijelo ljeto radili i da je pjevačica imala nastupe tokom cijele ljetne sezone. Također, najavio je i nove nastupe koji se bliže.

“Sljedeći vikend smo u Bumerang u Čitluku, pa onda tamo – 23.9. Modriča, zatim nastup u Tuzli u oktobru itd.”, navodi Hodžić.

O tome koliko su zadovoljni sezonom, estradni menadžer Hodžić navodi kako je veoma zadovoljan nastupima te da se publika uvijek rado odazove.

“Pa možemo reći da smo zadovoljni nastupima za ovu godinu kao i proteklih. Publika se uvijek rado odazove i podrži pravu pjesmu i kvalitetan vokal. Jana je recimo cijelo ljeto radila, ponekad nema dana slobodnog “.

“Kad zakazujemo termine onda moramo sve ranije da rezervišemo, jer svi termini brzo se rasprodaju, da tako kažem, ali tako je to s pravim pjevačima. U suštini, nema pauze, sve ide po planu. Malo jeste veća navala za zimsku sezonu, mada između je do tad Europa, gore se radi isto, imamo dosta zakazanih svadbi”, kazao nam je Hodžić.

Za poznatu pjevačicu Janu, čiji je menadžer, navodi kako je “gospođa u pravom smislu te riječi”.

“To znaju svi. Od ponašanja prema svojim ljudima, do krajnje publike i ispunjavanju njihovih želja, fotografisanja, pjesama itd.”, navodi Hodžić.

Dodao je kako dalje nastavljaju sa radom punom parom, dok su nedavno izbacili i novu pjesmu koju već traže na nastupima.

(Express/Source)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *