Korak ispred!

OVA ŽENA JE RODILA MAJU MARINKOVIĆ: Izgledaju potpuno isto i slično se oblače

Iako se o biološkoj majci Maje Marinković ne zna puno, ona je često spominjana u rijalitiju “Zadruga” upravo od strane njene kćerke. Ono što je do sada poznato javnosti jeste da njih dvije nikada nisu imale blizak odnos, jer je Maja odrastala sa ocem Takijem.

Na internetu su se sada pojavile slike na kojima jasno možete vidjeti da je sličnost između Maje i njene majke i više nego očigledna, pa čak i u načinu odjevanja.

Kontroverzna učesnica “Zadruge” jednom prilikom ispričala je da ju je majka ostavila kad je bila veoma mala, te da ju je odgajao i vaspitao njen tata.
Maju je majka, kako je učesnice ispričala, dobila iz četvrtog puta, nakon što su joj ukrali sina, a onda je imala i dva pobačaja. Kada je bila inflacija, Majinoj majci su ukrali dijete, a rekli su joj da je umro dva, tri dana poslije rođenja i nikad joj ga nisu pokazali, ispričala je učesnica “Zadruge”.

Poslije njega je imala dva spontana. Posle sam došla ja na svijet. Njena majka nije voljela mog tatu, ali se vremenom pomirila. Doduše, majka ima dečka koji je mnogo super. Mnogo me voli i gotivi, mnogo dobar čovjek. Bile smo jedno vijreme dobre, jedno pet mjeseci. Poslije smo počele da se svađamo – ispričala je Maja tokom jedne od prethodnih sezona u Zadruzi.

Na slikama koje su se pojavile na internetu sličnost između Maje i njene majke je i više nego očigledna. Pitanje koje svima pada na um kada pogledamo ove slike jeste šta li njena majka misli o odnosu sa Pecom Raspopovićem.

(Express/Puls)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *