Korak ispred!

OTKRILA NEPOZNATE DETALJE: O diskvalifikovanoj Vanji Knežević bruji cijeli Balkan

Ko je, zapravo, mlada Banjalučanka koja je ušla u otvoreni sukob sa članicom žirija, šta planira u budućnosti i čime se još bavi, otkrila je u otvorenom razgovoru.

– Pohađam dvije škole – medicinsku i muzičku. Nije mi mnogo teško. Imam sve petice, a muzika mi je relaksacija. Vrijedna sam i ne volim da odmaram, a bez obzira na iskustvo u “Zvezdama Granda”, muziku ću i dalje voljeti. Kad ne mogu da pjevam, ja onda slušam muziku. Voljela bih da postanem pjevačica. Dopada mi se konekcija s ljudima, a zato sam između ostalog izabrala i medicinu. Kontakt s ljudima mi je veoma bitan i to me čini sretnom, naročito ako govorimo o humanosti. Ukoliko se budem bavila medicinom, neće biti greška šta god da izaberem od te dvije stvari – kaže Vanja.

Bivša kandidatkinja sve vrijeme takmičenja imala je punu podršku porodice, kao i sada nakon što je diskvalifikovana.

-Imam dvije sestre, stariju od 20 godina i mlađu od šest. Stalno smo zajedno, podržavamo se… Moja sestra isto pohađa medicinsku školu, imamo i slične osobine, pa smo veoma bliske sve tri. Lijepo je imati sestru.

Iako priznaje da je veoma težak period iza nje, sve joj je lakše palo jer su roditelji bili uz nju. I oni su se, kaže, potresli zbog skandala, pa je priznala ko je na njeno vaspitanje najviše uticao.

– Moram da kažem i mama i tata, ali i baka s kojom sam u ranijem djetinjstvu provodila najviše vremena. Ona je, takođe, pjevala i prva prepoznala moj talenat. Od moje treće godine me je učila muzici i oduvijek govorila da ću biti pjevačica. Mama i tata su ovih dana bili pod šokom, a sad su okej jer sam i ja dobro. Žele da nastavim ovim da se bavim, jer znaju da volim muziku i pomoći će mi – rekla je Banjalučanka, koja još nije dobila krivičnu prijavu, koju je protiv nje najavila članica žirija.

– Nije mi tužba stigla, ali i ako stigne, to će sve ovo učiniti još gorim. Za tim nema potrebe, ali ukoliko se desi morala bih i ja da reagujem. Boriću se svakako – odgovara Vanja.

Iako je u emisiji dobila epitet “tetke”, otkrila je da li ima dečka i da li je tokom učešća u “Zvezdama Granda” postala još interesantnija muškom društvu.

– Nemam dečka i nisam zaljubljena, ali kad se zaljubim izgubim glavu. Imam udvarače, javljaju se, ali kao da osjećam nekad strah s njihove strane. Ne požurujem ništa, sad mi je muzika važna – kazala je kroz osmijeh Kneževićeva i priznaje kako je raditi s Marijom Šerifović:

-Nismo se opet čule. Marija je privatno onakva kakva je pred svima u javnosti, super.

(Express/Objektiv.rs)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *