Korak ispred!

ONA JE NOVA DŽEJLA RAMOVIĆ, POKIDALA SA ŠEST “DA” I IZABRALA VIKI: JELENA POLUDJELA, izvrijeđala najstrašnije

Još jedan ženski duel koji se završio veoma uspješno bio je između Mimi Jovanovske (20) iz Velea, vođene kroz tim Dženana Lončarevića, i Milijeve kandidatkinje Svetlane Đukić (25) iz Mačvanske Mitrovice.

Mimi nam je pjevala pjesme ”O da li znaš” Dragane Mirković i ”Živim za to” Slađe Allegro, dok je Svetlana odabrala numere ”Pet godina voljena” Marine Živković i ”Ruže cvjetaju samo u pjesmama” Dragane Mirković.

Na kraju nastupa, šest glasova osvojila je Svetlana Đukić i prošla direktno dalje, dok je Mimi osvojila tri glasa, a Saša Popović odlučiće da li će je pustiti dalje.

– Bubice su prošle Svetlana, bila si perfektna ali mali savet, mani se Dragane Mirković u pesmaam, one pokađu svu tvoju slabost. Ima i drugih pesama koje pjevaš mnogo ubjedljivije- rekao je Bosanac.

– Ja se ne slažem sa Bosketom. Meni je kod Dragane bila fenomenalna, ja sam se sva naježila. Ti si ovo otpjevala savršeno i ti treba da pjevaš samo Draganu i biće super- rekla je Viki pa je Bosanac odgovorio- Da, nek nastavi da je pjeva pa da dođe sljedeće godine.j

Saša je zatim dao riječ Mariji-

Svetlana je bila kod mene, i ovo je večeras bilo jako dobro. Što se tiče Mimi, ne znam šta ti se dogodilo. Nešto večeras nije bilo kako treba, previše falša, koji je za tebe bio stran pojam. Pogrešan odabir pjesama, možda ti ne leže, ali mi je žao.

Kada je riječ o gostujućem mentoru Dženanu, on je za Mimi rekao- Ona meni pjeva savršeno, jeste možda sad bila trema, u pravu je Marija.

– Ne znam, samo bi čestitao objema takmičarkama- rekao je kratak Mili.

Saša je na kraju pustio Mimi dalje, jer kako kaže, želi da je sluša još uvijek, a onda je Svetlana imala priliku da odabere mentora sa šest osvojenih glasova- Ja bih izabrala Viki.

– Eto dokaza da svi koje odaberu Viki ništa ne naprave i da su glupi- bila je surova JK kao i uvijek.

Izvor: Haber.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *