Korak ispred!

On je Holivud bacio pod noge, svjetski model i glumac Antonio Lujak predstavlja svoj prvi producentski film  ”Tacoma”

Svjetski model i glumac Antonio Lujak uspio je ono što je malo kome pošlo za rukom da postane miljenik Holivuda. Svoju karijeru je počeo kao model , gdje je osvajao modne piste, bio zaštitno lice najvećih svjetskih brendova, njegovom šarmu nije odoljela ni glumica Eva Longoria a onda ga je život odveo u Los Anđeles gdje je uporedo gradio i uspješnu glumačku karijeru.

Ovaj neodoljivo šarmatni model i glumac otišao je korak dalje i oprobao se i kao producent u novom  filmu  ”Tacoma” scenariste i direktora Jigeesh Magar , gdje uporedio je jedan od glavnih glumaca pomenutog filma. Među glumica su se našla mnoga uspješna imena Holivuda ali ono što će publici svakako privući pažnju jeste i glumac Eric Roberts.

Tacoma”, je SF triler, dva naučnika rade na serumu koji u 72 sata nezdrave organe pretvara u zdrave , film koji će sigurno osvojiti srce publike širom svijeta. Premijera filma očekuje se 31 maja i biće dostupna na mnogim platformama Amazon, Apple TV, Google Play, Vudu kao i na kablovskoj VOD.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *