Bivši robijaš Kristijan Golubović otkrio je da planira zajednički život sa svojom ljubavnicom Kristinom Spalević, te da želi da se što prije razvede od supruge Ivane, kako bi ozvaničio vezu sa zadrugarkom.

Nakon što je Kristina prije dvije večeri izbačena iz “Zadruge 4”, rijaliti par je otišao zajedno u Novi Sad, kod Kristijanovog prijatelja.

– Evo, Kristina i ja doručkujemo. Proveli smo divnu noć, uživamo zajedno – rekao je Krile, a potom otkrio da je Kristina gotovo udata za njega.

– Imamo lijepe i velike planove. Kristina živi sa mnom od sinoć. Od sada ide svuda sa mnom, ne razdvajamo se. Gradim kuću u Kragujevcu, već se uveliko radi i tu ćemo živjeti. Naravno, pošto sam ja na relaciji Beograd i drugi gradovi, ona će me svuda pratiti. Sada je moja žena. Obožavam je, ona je slatka, lijepa, volim je. Želim s njom da ostanem, da planiramo djecu, prija mi kao žena, kao čovjek. Moja najveća mana u životu je Kristina, ali ja hoću od stakla da napravim brilijant – rekao je Golubović.

Još uvijek zakonita supruga Ivana ga, kako kaže, više ne zanima, ali će s njom ostati u dobrim odnosima, prvenstveno zbog djeteta.

– Između Ivane i mene nema više ničega. Možemo da ručamo, večeramo, da odgledamo neki film, da slavimo rođendan. Tačka je stavljena na cjelokupnu zajednicu da živimo pod istim krovom s djetetom. Kristina i sama zna sve, rekao sam joj da su Ivana i pokojna Danijela za mene svetinja. Danijela je bila sa mnom 27 godina. Ivanu poštujem, ona je majka moje kćerke. Bio sam u Kraljevu prije dva dana, razgovarao sam sa njom i vidio dijete. Predivno je bilo, šetali smo se, igrali se. Plakala je kada je gledala kako se igram sa djetetom. Naša kćerka je totalno zrela i odrasla, govorila je neke stvari kao da sve shvata.

Mnogo emotivno je bilo. I prije toga sam se vidio sa Ivanom, ali na pola večeri je nastao kolaps. Postavljala mi je pitanja i ja njoj. Nerviralo ju je što sam htio da bude sve kao da se ništa nije desilo. Omalovažavao sam je i ponižavao, kaže da sam je prevario sa ženom koja nije vrijedna toga i nje – rekao je Kristijan.

(Express/Srbija danas)