Korak ispred!

Novi detalji sa suđenja između Dragana Bjelogrlića i Predraga Antonijevića

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu nastavljeno je suđenje glumcu i reditelju Draganu Bjelogrliću povodom optužbi za nasilničko ponašanje prema reditelju Predragu Antonijeviću koje se desilo 2021. godine.

Ono što je danas zabilježeno je priznanje, prvi put, Antonijevića da je i on skočio na Bjelogrlića nakon čega su obojica pali na pod.

Sukob između Antonijevića i Bjelogrlića se dogodio u hotelu “Ambasador”.

– Nakon što me je udario u predjelu lijevog oka, nastavio je da me vrijeđa i da mi prijeti. Ja sam mu prišao, zgrabio sam ga i pali smo na pod, nakon čega smo se guškali na podu. Poslije toga su nas razdvajali – rekao je Antonijević na suđenju.

Ovaj iskaz Antonijevića prokomentarisao je i advokat Jugoslav Tintor nakon suđenja.

– Danas smo imali priliku da čujemo Antonijevića koji je tri sata odgovarao na naša pitanja i u detalje smo raščlanili pojedinosti tog događaja i konačno je izašlo na vidjelo ono što je bitno, a to je da on nije žrtva kako se predstavlja već i da je on nasrnuo u jednom trenutku na Bjelogrlića, što ovom slučaju daje novu dimenziju i pokazuje da je to bio uzajaman obračun, a ne kako se predstavljalo da Bjelogrlić tuče Antonijevića koji se samo brani. On je danas potvrdio da je Bjelogrlića zgrabio, što je prvo javno priznanje navodne žrtve Gage Antonijevića – istakao je advokat Jugoslav Tintor za Nova.rs.

(Boomportal.net/Avaz.ba)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *