Korak ispred!

NISU PODRŽAVALI VEZU: Tamara Selimović i Emir Habibović naišli na neodobravanje roditelja

Zvijezda „Granda” Tamara Selimović čeka svoje prvo dijete sa 15 godina starijim pjevačem Emirom Habibovićem.

Naime, ona je sada progovorila o detaljima njihove veze i otkrila kako su njeni najbliži reagovali na razliku u godinama.

 Javnost intrigira moja veza sa Emirom zbog godina? Šta je on od mene stariji 20-30 godina? Ne razumijem! Smatram da je neka maksimalna mera tu do 10-15 godina, kada se već o godinama radi. Skroz je u redu ako se dvoje ljudi nađu i energije im se poklope – rekla je Selimovićeva i otkrila kako je počela njihova ljubavna priča:

Emir i ja smo se upoznali preko zajedničkih prijatelja u Šapcu i tako smo počeli da komuniciramo. Poslije nekog perioda kada smo se dovoljno upoznali stupili smo u vezu. Iskreno samo sam osjetila tu njegovu dobrotu, duhovit je i uvijek mi je bilo lijepo u njegovom prisustvu. Ne mogu vam objasniti taj osjećaj, to traje i sigurna sam da će trajati. Upoznao je moje roditelje, na početku nije bilo sve kako treba, ali sve ono što sam ja pričala njima Emir je vremenom sam i potvrdio. I sada je naravno, sve u najboljem redu– rekla je.

Iako joj ranije nije bila praksa da ima starije momke, srce je presudilo, a ljubav je bira.

 Znate kako, nikada nisam razmišljala da li ću imati mlađeg ili starijeg momka. U životu srce odlučuje i neka realnost.

S obzirom na to da Habibović sa prethodnim partnerkama ima djecu, Tamara kaže da je neke od njih imala priliku i da upozna.

-Emir ima troje djece, starijeg sina sam upoznala i sve je u najboljem redu – kazala je Selimovićeva i otkrila da li je upoznala Emirove bivše i da li se pribojava da bi u nekom momentu mogla da doživi istu sudbinu kao i one.

– Ovo moram da prokomentarišem na svoj način zato što svako u životu ima neku ružnu prošlost. Emir je od starta bio iskren prema meni i dokazao sve svojim dijelima, tako da zaslužuje, kada su njegova djeca u pitanju da ću ja biti uz njega sto posto. Što se tiče straha, do sada se nikada nije javio niti će se to desiti– rekla je.

(Express/ Kurir)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *