Korak ispred!

Nikolina Pišek živi godinu iz pakla: Zamalo da umre, izgubila voljenog tatu, a sada je progovorila o razvodu

U životu hrvatske TV voditeljice Nikoline Pišek izgleda da nikad nije dosadno. Nakon što su je na ljetovanju zajedno sa porodicom izbacili iz vile koju je, kako je ranije rekla, uredno platila, ona i kćerka Una Sofija umalo su se ugušile gasom u kući u Zagrebu. Ubrzo smo mogli da pročitamo da joj je preminuo otac, da bi već krenulo i da se šuška da se razvodi od supruga Vidoja.

– Zdravstveno sam super. Treniram, u punoj sam formi. Vratila sam se u stanje od prije, rekla je lijepa Zagrepčanka u jednoj televizijskoj emisiji u kojoj je jučer gostovala.

Ona je dodala da nije spremna da priča o gubitku koju je preživjela prije dva mjeseca, te da toj priči nije ni mjesto u javnosti.

Međutim, nije bila raspoložena da govori i u svojoj intimi i tačnosti informacije da će ostaviti srpskog historičara umjetnosti Vidoja Ristovića.

– Ja sam samo za godišnjicu braka rekla da je vrijeme da ponovimo party. Svi smo previše uzdržani, fali mi neka zabava. Naše vjenčanje je bila dosta dobra zabava, i za mene i za goste, pa sam rekla da bih razvod, pa još jedan parti da se dogodi. Dobro bi došla još jedna haljina, kroz osmijeh je ispričala Nikolina.

Atraktivna voditeljica podvukla je da još uvijek nema govora o razvoda, a kao neko ko je u braku osam godina, ona navodi da su srž dobrog odnosa tolerancija i razumijevanje.

(Azra.ba)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *