Korak ispred!

NIKO SE NIJE SJETIO DA ME PITA KAKO SAM: Sloba Vasić nema kontakt sa kolegama

Pjevač Sloba Vasić našao je mirnu luku pored supruge, bivše misice, Jelene Karagić sa kojom je nedavno dobio i kćerku kojoj su dali ime Marija. Ponosni roditelj uživaju u novoj ulozi, a sada je Sloba otkrio kako je zapravo počela njegova ljubavna priča sa Lelom, kako se snalazi u ulozi tate, ali i o prijateljstvima na estradi.

-Upoznali smo se sasvim slučajno u jednom klubu u Banja Luci. Tada sam nastupao tamo i igrom slučaja, zadesili smo se u istom društvu. Zaljubio sam se na prvi pogled i te večeri joj rekao da će biti moja žena… Evo danas i jeste, Bogu hvala! Uživao sam dok sam je gledao. Bio sam zaista očaran njenom ljepotom i šarmom. I non-stop sam joj davao komplimente! Najviše me je očaralo na prvu kao što rekoh njen izgled i taj šarm, energija koju ima u sebi. Nevjerovatna je zaista. A kada sam je malo bolje upoznao, njena duša, definitivno – rekao je Sloba.Pjevač je otkrio i da li ima prave prijatelje među svojim kolegama.

– Ne bih mogao da kažem zaista. Ja nemam. Niti se sa nekim družim sa estrade, a slabo i imam kontakt. Iskreno, nemam ni razloga. Da je trebalo, vjerovatno bi bilo drugačije. Imao sam puno teških situacija, koje su dolazile do mojih kolega, niko se nije sjetio ni da me pita da li sam dobro, a kamoli da li mi nešto treba. Uglavnom su ta prijateljstva na estradi vještačka i iz neke koristi. Čim je nema, nemate više ni prijatelja. Čast izuzecima – zaključio je pevač.

(Express/ Alo)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *