Korak ispred!

“Nemam volje da ustanem iz kreveta” – Katarina Živković potražila pomoć psihologa

Budući da gotovo godinu dana nemaju posla, zbog pandemije koronavirusa, pojedine pjevačice potražile su pomoć stručnih lica, kako bi što lakše prebrodile težak period. Jedna od njih je Katarina Živković.

Pjevačica je nedavno je odlučila da potraži stručnu pomoć, i otvoreno govori o tome da vodi računa o mentalnoj higijeni.

 Nekad nemam volje da ustanem iz kreveta. Ni sa kim se ne viđam jer mi se ne priča. Sve ovo predugo traje i sada ne znam da li mi teže pada to što ne radim, ili što ne putujem… Potražila sam pomoć psihologa i do sada išla na dvije seanse. Dosta sam čitala o depresiji i mada znam da smo svi mi dobri teoretičari, a malo ko od nas zna da to primjeni u praksi, odlučila sam da vjerujem ljudima koji se time bave i kojima je posao da pomažu – kaže Katarina, koja vjeruje da će uskoro izaći iz depresije i opet imati razloga samo za smijeh.

Ona je dodala i da joj fizička aktivnost dosta pomaže.

 Idem u teretanu, bavim se sobom. Trudim se da ne potonem, ali mislim da je sve ono što su nam mjesecima nametali kao obaveznu mjeru, a to je fizička distanca, ostavilo traga na sve nas, u pravom smislu te riječi. Svi smo se distancirali od svega i od svih – rekla je Kaća, piše “Alo!“.

Izvor: Haber.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *