Korak ispred!

NE MOŽE MI NIKO NIŠTA: Miloš Bojanić o naslovima da boluje od raka kože

Kao bomba ovih dana odjeknula je vijest da Miloš Bojanić ima rak kože, što je zabrinulo njegove mnogobrojne fanove. Upravo ove medijske naslove pjevač je u nevjerici dočekao i čitao na crnogorskom primorju, gdje i ovog ljeta odmara sa suprugom Brankom i unucima u zajedničkoj vili na moru.

-Ljudi ne znaju o čemu se radi, pročitaju naslov i misle da je to sad. Znam da urednici svih novina naslovom privlače i prodaju tiraž, to je njihov posao, nemam ništa protiv toga, ali mi je malo bezveze, izvuku nešto što se desilo prije 11,12 godina– započinje Milioš i priču okreće na šalu:

– Što se raka tiče, evo Branka i ja smo skuhali jednog od dva kilograma i pojeli smo ga. Jedino nismo imali ona specijalna klješta. Zahvaljujući Gospodu Bogu, ja sam to preživio – rekao je.

Operacija tumora je odavno iza njega i tog perioda ne želi ni da se prisjeća. Ipak, otvoreno govori o kanceru, jer je, kako kaže, kod njega oduvijek sve bilo transparentno.

– To je bio jedan mali mladež koji je bio maligan, doktori su ga odstranili. O tome se pisalo, ja sam sve to javno ispričao, slike pokazao, jer nikad ništa nisam krio. Sad to vađenje iz arhive zarad prodaje novina, mislim da to malo nema smisla, a ja svima želim zdravlje kao što je moje, moju kondicuju i moj način života. Ne može mi niko ništa, što kaže moj kolega Mitar Mirić, jači sam od sudbine. Jedino ko je jači od mene je dragi Bog koji me čuva – ističe Bojanić i otkriva zbog čega neistinite vijesti ne demantira. 

– Naučio sam da ne ulazim u konfrontaciju sa novinarima, jer su oni nekad trebali meni i ja sam trčao za njima kao dijete za majkom. Mnogo toga sam preživio, ali najvažnije je da su moje pjesme bile i ostale, sve više se povampiruju, to je moja najveća sreća. Koliko žive moje pjesme, toliko živim i ja  – ponosno kaže. 

(Express/Grand)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *