Korak ispred!

‘Ne mogu više da živim ovako’: ISPLIVALI NOVI DETALJI o posljednim danima života legendarnog Dijega!

Posljednjih dana isplivali su neki novi detalji. Maradonin doktor Leopold Luke falsifikovao je njegov potpis, a pojavile su se poruke i telefonski razgovori doktora neposredno prije smrti legende.

Diego Maradona Net Worth, Biography And Photos. - Latest News and  Entertainment Updates

Sa Maradonom je posljednje sate proveo njegov sestrić Džoni Esposito, pa je za španske medije otkrio kako je Dijego proveo posljednje dane života.

– Bio je dobro, ali nije želio da živi. Nije dozvolio da mu pomognemo. Ne znam zašto nije želio da se bori. Pokušao sam da mu pomognem, ali mi je rekao: “Živio sam 60 godina, lišen sam mnogih stvari, ne mogu više da živim ovako” – kazao je Maradonin sestrić.

On je bio sa Dijegom noć prije nego što je Maradona umro.

– Bio je sa njim ljekar kao i svaki dan. Pozdravili smo se, rekao sam mu da ćemo se vidjeti sutra, mislim da je bilo oko 23 sata. Ja sam bio na drugom spratu, a on u prizemlju da ne bi morao da ide stepenicama. Otišao sam da spavam, budim se između 9 i 10 sati, doručkujem, mislim da ga ljekari obilaze oko 11. Bilo mu je teško. Posljednji rođendan mu se nije baš svidio jer nije mogao da uživa kako je želio. Pitao sam ga jednom ko bi želio da bude da nije Maradona, rekao mi je da želi da ide u supermarket, da radi nešto što radimo svaki dan – rastužio je sve Maradonine fanove njegov sestrić.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *