Korak ispred!

Nakon tužne vijesti o smrti kandidata, Saša Popović donio drastičnu odluku: Ništa više neće biti isto u ‘Zvezdama Granda’

Poslije tragične vijesti da je takmičar Zvezda Granda Momir Lukovac sebi oduzeo život, Saša Popović sazvao je hitan sastanak sa članovima žirija.

Iako se šuška da je mladi pjevač digao ruku na sebe zbog ljubavi, Sale je riješio da neke stvari promijeni u takmičenju, sa čim su se složili svi članovi žirija.

– Momira koji je bio Milijev takmičar svi su hvalili, čak i kada nije imao direktan prolaz, komentari žirija su bili da je talentovan i da zaslužuje da ide u sljedeći krug. Nijednu lošu riječ ili kritiku nije dobio, ali bez obzira na to što su mu svi predvidjeli veliku karijeru, on je odlučio da sebi presudi. U to još niko ne može da povjeruje i razlozi se samo nagađaju, a negdje se najviše šuška da je to uradio zbog ljubavi, iako sa druge strane govore da je imao stabilnu i lijepu vezu. Oproštajno pismo nije ostavio, pa niko neće saznati pravu istinu – priča izvor Stara i dodaje:

-Saša se našao sa svim članovima žirija i zamolio je da od sada kada komentarišu kandidate, iznesu svoje mišljenje u potpunosti, ali ako su kritike nešto oštrije, da ih ipak uviju u mašnicu. Naglasio je da su vremena čudna i da moraju da vode računa o mladim talentima. Jelena je rekla da nikada za Momira ne bi rekla da može da naudi sebi i da joj je žao što mu nije rekla da vrijedi više nego što misli. Snežana se složila sa Sašom da moraju da ublaže komentare i da nijednog takmičara ne rasplaču, jer sve može da se kaže na lijep način. I ostali su se složili sa tim. Marija je obećala da će pojedinačno popričati sa svakim svojim kandidatom, da ih bolje upozna i sazna da li imaju neki problem. Svima je mnogo žao i baš su u šoku – objašnjava izvor i za kraj dodaje:
Mili tvrdi da je Momir uvijek bio vedar, raspoložen i da nije ni sanjao da tako nešto može da se desi. Danima nije mogao da dođe sebi, baš ga je sve to potreslo – završava izvor za Star.

Karleuša se ovim povodom oglasila na instagramu i napisala dirljivu poruku.

– Ko tebe dečko nije volio i ko tebe nije htio? I dalje ne mogu da vjerujem… Niko nije bio vrijedan takvog bola i žrtve! Niko! Žao mi je što ti nisam rekla – napisala je Jelena koja u takmičenju uvijek hvalila Momira da ima prelijep osmijeh i da treba da se stalno smije.

Izvor: Krtice.net

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *