Korak ispred!

NAKON 17 GODINA ŠUTNJE: Karići progovorili o Karleuši

Danijela Karić prvi put je progovorila o bivšoj snahi, njenom odnosu sa porodicom Karić, ali i razlogom za razvod od prvog muža Bojana Karića.

Jelena Karleuša i njen suprug Duško Tošić često su na meti javnosti, pa se o njihovom razvodu svako malo priča. Međutim, Jelena je prije Duška imala brak sa Bojanom Karićem koji je trajao samo nekoliko mjeseci.

I nakon tog braka Jelena je prošla kroz brojne novinske natpise, a sada, sedamnaest godina kasnije, sestra Bojana Karića stala je u pjevačicinu odbranu.

-Ona se svakako nije udala za njega zbog para, već su se voljeli. Ima djevojaka koje žele da uđu u našu porodicu zbog novca, ali Jelena nije jedna od tih. S njom sam se baš lijepo slagala, bila mi je jedna od omiljenih snaha. Karleuša je privatno veoma pristojna i fina osoba, uvijek mi je ukazivala poštovanje, nemam ništa ružno da kažem o njoj. O njoj sam imala lijepo mišljenje i imam ga i dalje – ispričala je Danijela Karić jednom prilikom za Informer.

Sestra Bojana Karića istakla je da mnogi članovi poznate porodice imaju drugačije mišljenje od nje.

-Mi se kao porodica mnogo volimo i držimo se zajedno. Ipak, svako od nas ima pravo na svoj stav i svoje mišljenje.

Danijela je takođe istakla da razumije njihovu odluku da svako krene svojim putem, jer iza sebe i sama ima brak na koji je stavila tačku.

-Milioni ljudi se razvedu, ne vidim tu ništa čudno. Očigledno nisu bili jedno za drugo, jer su pronašli sreću u novim brakovima, ona sa Duškom, on sa Mašom. Drago mi je što su oboje našli svoj put i ljubav. Previše se pompe diglo oko njihovog odnosa bez razloga. I ja sam bila u braku, pa se razvela. Sve je to za ljude.

(Express/Informer)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *