Korak ispred!

NAJATRAKTIVNIJA MMA BORKINJA I MMA BORAC NA BALKANU JULIJA PAJIC I STANISLAV “PANTERA” KROFAK

Julija Pajić je MMA senzacija koja razbija sve predrasude o učešću žena u tipično muškom sportu. Njeni ožiljci i tetovaže govore više od hiljadu reči.

U MMA je ušla pre dve godine, a za taj kratak period pokazala je veliki potencijal. Poznata je po izjavi da se voli tući i da ne bježi dati ili primiti batine. Do sada ima četiri profesionalna meča u kojima nijedna protivnica nije izdržala prvu rundu, a svi predviđaju veliku karijeru djevojci koja je sve, samo ne obična.

Kao što Juliju mnogi smatraju budućnošću borilačkih sportova, tako možemo reći i za jednog od najpoznatijih MMA boraca na Balkanu a i šire, Stanislava Krofaka, poznatijeg kao “Pantera” !

Pored toga što je uspješan MMA borac, “Pantera” je i uspješan privrednik koji je pre 2 godine otvorio i svoju dvoranu i školu borilačkih veština! Iza sebe ima 8 pobjeda i 5 poraza a 13.marta je u Novom Sadu zakazan veliki spektakl gde će ponovo ući u ring i odmeriti snage sa takmičarem iz Srbije!

Mnogi naši imaju predrasude o MMA borbama , najviše jer nisu upoznati sa istorijom ovog sporta i smatraju da je to tipičan “muški” sport. Postoje mnogi primeri gde se pogrešno razume a među ljudima koja je definitivno razbila je i Julija koja se iako mlada može pohvaliti velikim pobedama, a poslednja je bila pre dve godine u Novom Sadu, u hali SPENS gde je vrlo pobedila takmičarku Marinu iz Srbije!

Kod “Pantere” je slična situacija, bio je “rođen” za MMA borca, zbog svog stila borbe je i dobio nadimak “Pantera” ! Mnogi protivnici su pred njim padali a mnogi su takođe odustajali od već zakazanih mečeva!

“Djevojka od milion dolara” i “Pantera” su čist primjer da se upornost isplati i da su snovi ostvarivi ako ih iskreno želite ostvariti! 13.03 u Novom Sadu ćemo gledati “Panteru” u jednoj borbi i još jednoj prepreci na putu prema tronu!

Izvor: Balkan Stars

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *