Korak ispred!

Nadica Ademov će se zahvaliti publici na najbolji način

Tokom deset godina uspješne karijere Nadica Ademov postala je sinonim za dobar vokal ali i jedna od najtraženijih i najangažovanijih pjevačica u regionu.Svoj jubilej, ova mlada folk zvijezda odlučila je da obeleži objavljivanjem albuma koji će sadržati njene najveće hitove ali i nove pjesme. Poznata kao neko ko ništa ne prepušta slučaju.

Nadica je odlučila da pomjeri granice i uradi nešto što nijedan pjevač mlade generacije nije učinio, pa je na projektu okupila sve najznačajnije muzičke autore Balkana u poslednje tri decenije. Biće tu mnogo velikih iznenađenja, jer je želejla da se osim u stilu po kome je poznata, oproba i u drugim muzičkim žanrovima.

Sve ovo biće podržano i muzičkim spotovima koje će potpisati najuspješniji reditelji, a koji su u pripremi.

– Pre svega sam željela na ovaj način da se zahvalim svima onima koji me prate i podržavaju na mom muzičkom putu. Sa druge strane, smatrala sam da su se u posljednje dvije godine, zbog svega što nam se dešavalo, ljudi uželjeli muzike, i ovo je moj poklon njima i najbolji način da obilježim deceniju rada – rekla je Nadica koja premijeru projekta planira za proljeće.

(Express/Grand)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *