Korak ispred!

NADA PROZVALA SUZANU: Matora se slikala gola, a sad joj kao nešto smeta

Nada Topčagić se prije više od 30 godina fotografisala sa Suzanom Mančić na Crnogorskom primorju, i to u toplesu. Fotografiju je prije nekoliko dana objavila na svom Instagram profilu, a kako kaže, ni slutila nije da će izazvati toliko interesovanje javnosti.

Iako ima znatno više pozitivnih komentara, ima i onih koji u tome ne vide ništa lijepo. Zorica Marković je izjavila da Nadu treba da bude sramota i da je strašno što „pokazuje sise pod stare dane“, a Nada otkriva:

– Zorica nije normalna ako je to izjavila. Stvarno ne mogu da vjerujem da je to rekla. Pa nisam ja sad pokazala si*e, nego prije skoro 40 godina. Tada sam bila mlada i lijepa i imala sam šta da pokažem – kaže Nada Topčagić.

Pjevačica je gostovala kod Ognjena Amidžića, u kojoj je uz nju trebalo da u studiju bude i Suzana Mančić. Međutim, ona je u posljednji čas javila da ne može da stigne jer je navodno zaglavljena u Bosni, a auto joj se pokvario.

– Mnogo me je razočarala. Ako nije došla zbog mene i ako mi zamjera to što sam objavila fotografiju, onda je trebalo da mi to kaže. Mada, ne znam zašto bi joj smetalo, kada je na toj fotografiji prelijepa i prezgodna, bukvalno izgleda kao Barbika. Slikala se gola za „Plejboj“ kad je već bila matora i to joj je OK, a ovo nije. Ne razumijem – pita se Nada i dodaje:

– Meni je tog dana umrla kuma Dragana, od korone. Bile smo mnogo vezane i sutra je njena sahrana. Cijeli dan sam preplakala, ali nisam pozvala Ognjena da mu otkažem gostovanje – rekla je Nada.

(Kurir/Express)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *