Korak ispred!

NA TAJNIM LOKACIJAMA ZARAĐUJU VIŠE NEGO KADA NIJE PANDEMIJA! Lukas ponovo udario na kolege!

Folk zvijezda Aca Lukas šokiran je činjenicom da njegove pojedine kolege na sve moguće načine insistiraju da se otvore klubovi i kafane u trenutku kada je koronavirus odnio veliki broj života, a situacija s pandemijom se ne smiruje.

Pjevači tvrde da su među najugroženijim dijelom stanovništva koji je pogođen pandemijom koronavirusa i insistiraju da se otvore klubovi jer, kako kažu, pjesma liječi sve. Da li si ti razmišljao da im se pridružiš na protestima koje organizuju?

– Iskreno da ti kažem, to mi je u ovom trenutku toliko sramotno, degutantno i odvratno da nemam riječi. Ovo što rade nije na mestu s obzirom na situaciju ne samo u Srbiji, već u cijelom svijetu.

Jedini, da kažemo, javnosti poznat muzičar koji se pojavio na protestima bio je Čeda Čvorak…
– Smiješno. Samo bi trebalo da kaže za koju godinu tačno traži pomoć kad od 1995. godine ne radi. Je l’ traži Čeda pomoć samo za ovaj period korone ili za dvadeset godina unazad? Tamo je bilo toliko nekih klavijaturista za koje pouzdano znam da svakog dana rade uprkos ovoj situaciji… Sramota je da oni traže pomoć, zaista.

Nije čudno to što ljudi žele da rade, s obzirom na to da već godinu dana ne nastupaju…

– A kako da rade? Gdje da rade? Tri do pet puta više kafanski muzičari nastupaju i zarađuju po kafanama i na tajnim lokacijama po Srbiji za vrijeme ove pandemije, nego kada je bilo ono normalno vrijeme. Prosto, gospoda moraju da shvate da mi sada nismo na redu za pomoć države i da nije u redu da pored velikog broja građana kojima zaista sada ta ista pomoć treba, moje kolege traže novac. Gospodo, evo ja sam snimio CD, a ne nastupam. Snimite i vi nešto, šta čekate?! Je l’ moje kolege traže pomoć ili žele da nastupaju, neka se odluče!

(express/alo)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *