Korak ispred!

NA METI PLAGIJATORA: Ko kopira Radu Manojlović?

Nedavno se na društvenim mrežama povela polemika oko toga koje zvijezde su inovativne i originalne a koje plagijatori, pa je tako Jelena Karleuša objasnila fanovima da je najnoviji kostim čuvene Kim Kardašijan za jednu reklamnu kampanju, ona ponijela mnogo ranije, i da to nije prvi put da je svjetska zvijezda kopira.

Ipak, fanovi pjevačice Rade Manojlović pronašli su njenu fotografiju od prije skoro četiri godine u identičnom kostimu poput novog kostima Kim Kardašijan, pa objasnili da je sve krneulo od popularne Četerežanke.

– Fanovi mi stalno šalju klipove i fotografije i moram vam priznati da se ludo zabavljam dok sve to gledam i čitam. Ne mislim da je Kim iskopirala bilo koga, a pogotovo ne mene. Takođe, kostimi nisu isti, mada, priznajem, slični su. U svakom slučaju, laska mi i imponuje poređenje sa tako lijepom i planetarno poznatom damom – objasnila je pjevačica.

Kada je riječ o gorepomenutom kostimu, Manojlovićeva kaže da ga je tada osmislila sama kao i sve ostale svoje kostime, i da nikoga nije iskopirala.

(Express/Alo)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *