Korak ispred!

Na kafi sa ? Slobodan Vasić

1. Kako je zapravo počela Vaša karijera ?

-Počela je tako što me je majka ubedila da se prijavim na takmičenje. Zvučaće lako, ali jednostavno sam otišao na audiciju, otpevao i prošao. Kasnije sam se takmičio što ste mogli i videti i dostigao uspeh.

2. Da li ste u djetinjstvu pokazivali zainteresiranost za Vaš posao?

-Naravno! Ja sam od svoje četvrte godine, umesto igračaka, uzeo harmoniku koju je tata dobio na poklon kada je bio mali od svoje majke. I tako je to krenulo…

3. Čiju podršku ste najviše imali na samom početku?

-Najviše naravno od moje porodice. Oni su uvek bili tu za mene, tako je i danas Bogu hvala.

4. Estrada nekad i sad ?

-Estrada nekad. Hm. Moglo bi se reći da je bilo mnogo lepše u prošlosti. Bilo je manje “svakakve” muzike, pa je onda kvalitet mogao da ispliva lakše. Ne kažem da i sad kvalitet ne zauzima svoje mesto, ali sigurno je da je mladima danas teže. Treba im mnogo više sreće i svega drugog da se poklopi kako bi došli do uspeha po kvalitetu. A ovo što se proširi za dan po društvenim mrežama, to toliko i traje.

5. Na kraju dana kad se pogledate u ogledalo šta vidite?

-Srećnog i ispunjenog čoveka.

6. Vaša omiljena destinacija za odmor?

-Omiljena destinacija mi je od skoro postala Korčula, u Hrvatskoj. Predivno malo mesto, sa velikom dušom. Predivne plaže. Ma, raj u malom.

7. Sa kim najradije volite popiti KAFU?

-Sa mojom ženom. Svakog jutra. A naravno i sa mojim kumom i prijateljima…

8. Od društvenih platformi , imate i najviše koristite?

-Instagram. Fb imam, ali nisam toliko aktivan na toj mreži.

9. Kako komentarišete rijaliti igrače, vidite li sebe u tome?

-Svaka im čast. Treba trpeti sva ta poniženja i uvrede. Poniziti se. U svakom smislu. Ja ni u ludilu ne bih bio na njihovom mestu.

10. Omiljeni grad i zašto ?

-Omiljeni grad mi je Subotica. Zato što je mirna. Zato što još uvek može da se nadje način za normalan i tih život. Ljudi koji tamo žive su veoma smireni, a ja sam sad u fazi kad stalno tragam za mirom i samo da uživam sa svojom porodicom i bebom koja nam uskoro stiže.

11. Omiljeno jelo i piće?

-Volim da jedem. Veliki sam gurman. Tako da eto neću ništa konkretno izdvajati, ali testo je generalno nešto što obožavam, a što mi istovremeno i škodi najviše.

12. Na Vašem emocionalnom partneru najviše Vas privlači ?

-Sve.

13. Neostvarena želja?

-Imam ih, kao i svako drugi. Ali bih više voleo da pričam o tome kada ih ostvarim. A znam da hoću!

14. Da možete vratiti vrijeme, šta bi prvo uradili ?

-Zavisi koliko da vratim. Voleo bih kada bih već vraćao nešto unazad, samo da sam Lelu upoznao ranije. Mnogo stvari bi se drugačije odvilo i odigralo. Ona je moj kec u rukavu za život. Ali hvala Bogu pa je imam sad. To je jedino bitno.

15. Planovi za budućnost?

-Planiram ozbiljno da poradim na karijeri. Već sam počeo. Pesme i spotovi se uveliko spremaju i jedva čekam sve to da predstavim publici. Znam da će biti oduševljeni, jer sam sada sve usmerio ka ozbiljnosti i predanosti onome što radim. Moj tim je najjači, tako da sigurno idemo ka uspehu.

Autor: Redžo Beganović

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *